Nekada su je deca ismevala, a danas je slavni fotomodel (foto)

Prije nego što je postala jedna od najplaćenijih manekenki na svetu, i Žizel Bundhen je proživljavala maltretiranja zbog nesavršenog izgleda.

Procenjuje se da 35-godišnja lepotica u godini zaradi oko 44 miliona dolara, ali u nedavnom intervjuu je rekla da nije imala najsrećnije detinjstvo.

‘I pre nego što sam počela da se bavim manekenstvom, navikla sam na maltretiranje jer sam bila visoka i mršava i isticala sam se. Znala sam da se zacrvenim kad smo igrali odbojku. Mislila sam da je ruganje jednostavno deo života i da je to normalno’, rekla je.

Još je u jednom ranijem intervjuu rekla da su je svi ismejavali zbog visine, na školskim plesovima niko nije hteo da pleše sa njom i zvali su je Oliva (po Popajevoj dragoj). Njena sestra bliznakinja, Patricija, bila je niža, a jednako zgodna pa je bila puno popularnija.

https://www.instagram.com/p/BELy0rLHtHU/?taken-by=gisele

Žizel je htela da bude profesionalna odbojkašica, a onda su je u šoping centru u Sao Paolu uočili predstavnici manekenske agencije. Ali čak su je i tada kritikovali zbog izgleda.

‘U početku su mi govorili da imam premale oči i preveliki nos i da nikad neću biti na naslovnoj strani magazina. Ali znate šta? Veliki nos znači snažnu ličnost’, začepila je usta kritičarima.

https://www.instagram.com/p/BCvcdCUHtLB/?taken-by=gisele

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.