U trendu

NOVI HIT svetske kompanije: Da li ćemo se svi ovako OBUVATI?

Kada su „ugg“ čizmice u pitanju, uvek se vodi stalna polemika oko njih. Da li postoje lepše, udobnije, ili ružnije i da li zaista toliko vrede koliko i koštaju.

Reč je možda o najkontoverznijoj obući poslednjih deset godina. Godinama se vode polemike o njima, da li je bitnija estetika ili udobnost? Ugg čizme su prilično skupe, ali za one koji ih obožavaju, ne postoji ta cena koju su spremni da plate za njih. S druge strane, postoje i oni koji ih ne bi obuli pa da im i poklonite za džabe!

Kako prenosi najzena.rs, ovaj australijski brend ponovo je u centru pažnje zahvaljujući nečemu što je, složiće se apsolutno svi, mnogo ružnije čak i od najružnijih uggica. Naime, Ugg je dizajnirao zaštitne cipele koje se za kišnih dana mogu nositi preko omiljenih Ugg čizama i očekivano izazvale lavinu reakcija.

Pored zaštite naših omiljenih čizama, „UGGguard“ navodno ovaj zadatak obavlja sa puno stila. Koštaju oko 50 evra i zaista služe kao dodatak.

Dosta reakcija je završilo i na TikToku, a neki od komentara o ovim zaštitnim cipelama, koje neodoljivo podsećaju na gumene cipele za lutke, a naši korisnici rekli čak i na domaće, gumene opanke.

@laramaay_

These are the weirdest things i’ve ever bought @ugg #fyp #uggs #uggguard #hypeshoes

♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul

Iako na prvi pogled ovaj neobični proizvod deluje kao da su stvorene za ismejavanje, verni kupci i fanovi ovog brenda su oduševljeni!

“Volela bih da sam znala  za ovo pre nego što sam uništila svoje dragocene bele uggsice,” napisala je jedna korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.