U trendu

Ovo je model farmerki koji pristaje svakoj figuri (foto)

Da modeli skini farmerki više nisu najomiljeniji odabir zaljubljenica u modu poslednjih sezona, govori popularnost nešto širih modela retro izgleda kakve su se nosili sedamdesetih i devedesetih godina.

Brojne dame nisu krile opsesiju takozvanim bootcut modelima farmerki koje će u narednim mesecima, prema brojnim prognozama, ubedljivo dominirati modnom scenom i na taj način smanjiti višesezonsku popularnost kakvu su uživali skini modeli farmerki.

Ove popularne farmerke laskaju skoro svakoj fizičkoj građi, a zbog ravnih nogavica, koje se lagano šire, noge izgledaju uvek duže, istovremeno pružajući dozu sofisticiranosti i ženstvenosti. Sličan efekt postići ćete i s zvonaricama koje po pravilu imaju nešto širi donji deo nogavica.

Ako odaberete bootcut farmerke visokog struka, osim što ćete naglasiti noge, prekrićete sitne nedostatke, a kao u dnevnim varijantama, uz pravilno stilizovanje zablistaćete i u onim večernjim. Sudeći po izdanjima brojnih zaljubljenica u modu, s lakoćom se prilagođavaju različitim odevnim komadima i obući.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar