Zaboravite Melaniju, ona je najbolje obučena Prva dama na svetu (foto)

Pre nekoliko dana, argentinski predsednik Maurisio Makri, sleteo je u Španiju zajedno sa zgodnom suprugom Džulijanom Avadom, koja je bila aktuelnija više od njega.

56-godišnji Maurisio, predsedničku zakletvu položio u je u decembru 2015. godine, kada je njegova egzotična supruga počela da privlači pažnju, prateći ga na svim važnim državnim posetama.

Džulijana ima 41 godinu, a svoj egzotični izgled može da zahvali libanskim i sirijskim korenima. Zbog nemira u spomenutim zemljama, njeni roditelji bili su prisiljeni da emigriraju u Argentinu, dok je sama lepotica kasnije završila Oksford.

Uprkos jakim muslimanskim korenima, Džulijana još u detinjstvu prešla na katoličku veru, a ima i petoro braće i sestara.

Džulijani je ovo drugi, a Maurisiju treći brak, a par zajedno ima i kćerku Antoniju. Pre nego je postala Prva dama, Džulijanu su itekako dobro poznavale žute stranice novina, ali interes za nju sa ovom titulom postao je još veći. Tako je došla i u središte pažnje brojnih modnih časopisa, zbog vrlo istančanog i elegantnog stila, a njen obožavalac je slavni Vogue, koji je stalno hvali.

https://twitter.com/search?f=images&vertical=default&q=juliana%20awada&src=typd

Stil je nasledila od majke Elze, koja je na čelu modne kompanije Avada, a sama Džulijana jedan je od njenih vlasnika, ali i dizajnera. Independent je već uporedio sa Džeki Onazis, suprugom američkog predsednika Kenedija, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.