U trendu

10 znakova da imate SAVRŠENOG muža

Idealan suprug pomoći će vam u kućanskim poslovima i podržavaće vas u svemu. Biće tu u teškim trenutcima, paziće na svaki detalj i znaće vas razveseliti sa stvarima koje vas čine srećnim

1. Ne boji se poteškoća i spreman je da reši sve probleme
Pravi partner ne samo da govori lepe riječi, već i deluje kad treba. U teškim situacijama uvek je spreman da bude rame za plakanje, uteši vas i pomogne kako god može.

2. Zna kuvati
Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna kuvati idealan suprug. I ne mora nužno učiniti nešto posebno. Čak i ako samo nareže dinju i liepo je složi na tanjir, to će ženu usrećiti.

3. Uvek će vas podržati, čak i ako ste pogrešili
Svi mi grešimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina bi trebala biti na vašoj strani. Čak i ako grešite. U bilo kojoj situaciji, suprug bi vas trebao podržati, a ne kriviti.

4. Pazi na detalje
To ne znači da vaš muškarac mora da zna svaki detalj vašeg života ili se seti šta ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali prima na znanje stvari koje su vam važne. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je najdraža pesma…

5. Mudar je, ne samo pametan
Moglo bi biti korisno imati nekoga ko može obasniti kvantnu fiziku, ali još je važniji čovek koji može pronaći izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako vam je muškarac u stanju dati dobar savet kad se posvađate s majkom, onda ste vrlo srećni.

6. Zna da vas razveseli
Kad se osećate loše, vaš muškarac uvek zna kako vas vratiti u dobro raspoloženje: ispričaće sjajnu šalu, podržati vas ili učiniti druge stvari zbog kojih ćete se osećati bolje.

7. Zna da pregovara
Idealan muškarac može naći zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez pretnji ili mita. Može se nositi i s vašim otrovnim komšijom.

8. Ne zaboravlja na vaše probleme odmah po odlasku od kuće
Muškarcima je obično teško skoncentrisati se na više zadataka odednom. Ali osoba koja vas voli uvek vaše probleme postavlja kao prioritet i nikada ih ne stavlja na drugo mesto.

9. Vaše mišljenje mu je važno
Odnos između muža i žene ne bi trebao biti samo zajednički život, oni takođe trebaju postati prijatelji i međusobni savetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebao biti pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka presudan je element srećnog braka.

10. Pomaže vam u kućanskim poslovima
Ako vas supružnik ceni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osećate kao da ste njegova lična sobarica. Razume da se na poslu umarate i zato je uvek spreman da pomogne u čišćenju kuće ako ga pitate. Zajedničko obavljanje kućanskih poslova izvrstan je način za brži posao.

Očigledno je da svaka osoba ima svoju vlastitu ideju o savršenom odnosu. A osobine koje muškarca čine idealnim partnerom razlikuju se za sve. Ipak, pronaći nekoga ko vas stavlja na prvo mesto, i koga vi možete staviti na prvo mesto, ključno je za srećan brak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.