U trendu

3 glavna razloga zašto se muškarci ludo zaljube

Fizički izgled nešto što nas prvo privuče kod nekoga, ali nije sve u tome. Postoje tri stvari koje će navesti svakog muškarca da se luđački zaljubi u vas, ali samo ako znate kako pravilno da ih iskoristite.

Strastvenost

Ne misli na onu strast u krevetu. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto čemu su strastveno posvećene veoma su privlačne muškom polu. To može biti vaš posao, hobi ili bilo šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da pokažete koliko ste slični njemu, nego koliko ste odani sebi.

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. To nije nešto čime ćete zadržati tog istog partnera ni način na koji ćete biti srećne u životu. Čvrste odluke, stavovi i verovanja su nešto što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne bi trebalo odricati.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i efikasnosti. Važnost ovih stavki je neosporna, međutim kada počnete u svemu da preuzimate inicijativu, da donosite odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštate mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nežniju stranu i posmatrajte njegovo oduševljenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.