5 dokaza da vas ON zaista VOLI

Ovi gestovi su pravi dokaz ljubavi

Svako ima način na koji iskazuje svoju ljubav, ali na ovih 5 stvari je spreman samo neko ko vas istinski voli.

Pamti sve što vas brine i sve što vam znači

Ako mrzite brokoli, osoba koja vas iskreno voli nikad to neće zaboraviti.

Takođe, nikada neće zaboraviti važne datume u vašem životu. Ne radi se samo o rođendanima, godišnjicama sastanka, već i o datumima koji su važni samo za vas dvoje. Vaše omiljene emisije, filmovi, knjige, sve je to veoma važno za njega.

Zna u svakom trenutku kako se osećate

Ako mu je stvarno stalo primetiće i najmanju promenu u vašem raspoloženju. Ni jedna vaša emocija ne prolazi nezapaženo. Ukoliko primećuje tugu u vašim očima i zna da nešto nije u redu čak i kada ga uveravate u suprotno, znak je da mu značite mnogo više nego bilo koja druga osoba.

Kada ste srećni, biće i on. Ukoliko se zajedno sa vama raduje svakom vašem uspehu, on je ona osoba na koju uvek možete da se oslonite.

Ne plaši se da pokaže svoje slabosti

Muškarci uglavnom skrivaju svoja osećanja, a naročito svoje slabosti. Međutim ukoliko pred vama nema nikakvih tajni i uvek je spreman da otvoreno razgovara i kaže šta mu leži na duši, to znači da vas smatra osobom od poverenja. Vi ste za njega neko na koga može da se osloni i zatraži savet i pomoć.

Voli sve vaše vrline, ali i mane

Kada volimo zaista iskreno, partnera prihvatamo baš onakvog kakav je, sa svim vrlinama i manama. I ne mislimo samo na fizičke mane. Ukoliko se radi o pravoj ljubavi, istrpeće ponekad i to što ste previše tvrdoglavi i možda i po malo ljubomorni.

Za njega vi ste prioritet

Kada je ljubav i strast u pitanju, on će uvek naći vremena za vas, čak i pored svih obaveza. Ako je zatrpan poslom, a ipak uspe barem na pet minuta da izdvoji vreme da vas vidi ili čuje, znak je da mu je stalo i da misli na vas.

Ako umesto gledanja utakmice, reši da sa vama provede vreme, budite sigurne da mu značite. Kada imate neki problem, bez pogovora se nađe u vašoj blizini, onda nema potrebe da sumnjate u njegove emocije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.