8 najvećih muških kompleksa

Bilo da ste muškarac ili žena, koliko god da ste zadovoljni sobom i svojim životom, retko ko je u potpunosti lišen kompleksa.

Evo, zbog čega se muškarci stide i zbog čega najčešće lažu…

1. O godinama
Dok u tinejdžerskim danima lažu da su bar 5 godina stariji, vremenom se situacija drastično menja, pa četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

2. O visini
Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta se često osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

3. O primanjima
Dobar automobil i novac su san skoro svakog muškarca. U današnje vreme kada je spoljašnost privlačnija od one prave unutrašnje lepote, teško je ostati pribran. Upravo zbog toga se muškarci osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

4. O kozmetici i nezi
Iako je kozmetika žensko područje, sve više i više muškaraca otkriva čari glatke, sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina muškaraca rado isproba proizvode za negu lica, tela i kose.

5. O broju kilograma
Težina je svakako nešto o čemu većina žena ne želi da priča, a ako je potrebno, bez ikakve griže savesti će i slagati. Slično je i s muškarcima, ali u oba smera. Istraživanja su pokazala da će 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, u zavisnosti od toga da li pate od kompleksa nedostatka ili viška kilograma.

6. O seksualnoj aktivnosti
Seksualna moć je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama provuče i poneka laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

7. O veličini polnog organa
Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer je od pamtiveka upravo veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet, što potvrđuje veliki broj žena, muškarci žele da veruju u suprotno.

8. O masturbaciji
Šta god vi mislili o svom partneru, morate biti svesne da čak 99 posto muškaraca redovno masturbira. Ako vam se to ne sviđa – onda bolje ništa i ne pitajte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.