U trendu

8 pitanja o seksu koje muči mnoge muškarce, evo odgovora

Ako je muškarac duhovit, automatski deluje privlačno – čak i ako nema telo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja

Koliko često žene zapravo misle na seks – i pre svega. U kojim situacijama? Pa, ako je verovati istraživanjima Univerziteta Ohio, onda je to 19 puta na dan (muškarci 34 puta!). Istina je sledeća: kod svake žene je to drugačije. A kada? Hm, postoji puno prilika. Kad gulimo krastavac, ližemo lizalicu… Naravno, sve su to gluposti! Na seks možemo misliti uvek i bilo gde – naročito kad ovuliramo.

Kakav je osećaj ženski orgazam? Dobar, prokleto dobar! Teško je to objasniti rečima. Možemo reći jedno: sigurno je intenzivniji od muškog. Osim toga: mi možemo više puta u kratko vreme! Pali li vas ako muškarac stenje? Jako zavisi o tome KAKO. Ako to „stenjanje“ zvuči na urlanje ranjenog bizona, onda je to zastrašujuće. Inače, ako je iole normalnije, to samo pokazuje da se muškarcu sviđa to što se događa – a to je dobro.

Čini li humor muškarca seksualno privlačnijim? Da, i to jako! Ako je muškarac duhovit, automatski deluje privlačno – čak i ako nema telo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja.

Je li OK ako muškarac ne brije međunožje? Hm, to je opet stvar ukusa. Jedna internetska anketa pokazala je da 43 posto žena smatra „grm“ kod muškarca neprivlačnim.

Zašto toliko volite „biti gore“? Sasvim jednostavno: zato jer tada preuzimamo kontrolu i možemo se kretati kako nam najbolje odgovara.

Kako ćemo otkriti na što se žene doista pale? Ako sumnjate – onda pitajte, dragi muškarci! Mi smo po prirodi komunikativna bića. Uopšteno vredi sledeće: ako gurnemo karlicu prema napred, to znači „Dobro je tako, samo napred!“, a ako se povučemo prema nazad, to znači „Ah, bolje nemoj!“.

Koliko je dugačko zapravo kratko? Što se tiče penisa, ne postoji merenje u centimetrima. Pravi muškarac ima i pravi penis – i tačka! Inače dosta toga zavisi i o obliku, opsegu i tehnici. Kad je reč o trajanju seksa, onda može oboje biti dobro: kratko kao brzi vrući seks na brzaka ili dugačko kao romantična erotska igra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.