U trendu

Adekvatno procenjivanje (2)

Žene imaju visoke prohteve kada su muškarci u pitanju. One očekuju samopouzdanje u svakoj prilici (čak i kada se gradovi ruše). Zaljubljenost u heroje je večito žensko nasleđe, a sitnice koje (iz ženskog ugla) život znače upravo su one koje se odnose na pridržavanje kaputa, otvaranje vrata, pratnju do toaleta. Džentlmenstvo je jedini trend koji opstaje, bez obzira na to da li je u aktuelnom trenutku najseksi muškarac, prema mišljenju ženske populacije, Edrijen Brodi ili Bred Pit. A šta mi možemo da tražimo od njih?
Za početak, da ne gleda u pepeljaru kad ste u društvu, što će reći da je potrebno da se oseća podjednako slobodno i kada je s vama i kada ste u društvu. To ne znači ništa drugo osim da je vaša veza na čvrstim nogama i da je u popunosti izgrađena na obostranom poverenju. Ukoliko pak primetite da dobacuje zavodljive poglede tipu preko puta, ostanite na nivou zadatka. Možda vas testira, ali to svakako umanjuje njenu vrednost. Obratite pažnju i na to koliko je spremna da se posveti sebi. Ukoliko se sobom bavi prvenstveno zbog sebe same, onda imate slučaj koji bi mogao da se uporedi s porodicama koje sređuju kuću samo onda kada im dolaze gosti, a dotle mogu savršeno da funkcionišu i u svinjcu. Briga o sebi je znak samopoštovanja, a bez njega nema ni uvažavanja od strane drugih.
A šta ako je ona ta koja se savršeno snalazi u razgovorima o nemačkoj idealističkoj filozofiji i citira Molijera u originalu, dok vi u svojim asocijacijama ne idete dalje od „Belog očnjaka“ i „Vinetua“? Ne dozvolite sebi da vas to poremeti, jer svako od nas ima svoj teren na kome superiorno vlada. Vaš je onaj fudbalski, pa šta? Odbranite svoje pravo na lična interesovanja po svaku cenu. Ona je vredna vašeg truda ako ne insistira na vašim slabim tačkama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar