Ako vam muškarac pošalje ovakvu poruku, znajte da njegovo srce kuca samo za vas

Zaljubljenost nije uvek očigledna i ponekad su nam potrebni neki tragovi da bismo je prepoznali. Reči koje bira, vreme koje provodi u pisanju i misli koje deli ključni su pokazatelji njegovog emocionalnog stanja.

U nastavku ćemo istražiti sedam vrsta poruka koje definitivno pokazuju da je muškarac veoma, veoma zaljubljen. Jednom kada prepoznate ove znakove, moći ćete sa sigurnošću da znate da je njegovo srce zaista zarobljeno u magiji ljubavi prema vama.

Kada je u pitanju ljubav, reči igraju važnu ulogu. Ništa ne može bolje izraziti duboke emocije od iskrene poruke. Evo nekoliko ključnih znakova da je muškarac potpuno i duboko zaljubljen:

1. Poruke za dobro jutro i laku noć

„Dobro jutro sunce! Želim ti lep dan. Jedva čekam da te vidim“.

Ovakva poruka pokazuje da ste vi prva stvar na koju pomisli kada se probudi. Ovo vam pokazuje da mu mnogo značite i da mu je stalo do vašeg početka dana. „Jedva čekam da te vidim“ otkriva njegovo oduševljenje vremenom koje provode zajedno.

2. Stalno vas pita kako se osećate

„Kako ste danas? Da li ste imali naporan dan na poslu? Tu sam ako ti nešto zatreba.”

Ovom porukom on izražava svoju zabrinutost za vaše dobro. On brine o vašem stanju i želi da bude uz vas kada vam zatreba. Ovo je znak istinskog saosećanja i naklonosti.

3. Šalje vam nasumične misli tokom dana

„Upravo sam video nešto što me podseća na tebe. Ova pesma ide na radiju i odmah sam se setio tvog smeha.”

Čovek koji šalje ovakve poruke ima vas na umu po ceo dan. Svaka sitnica koja ga podseća na vas je prilika da vam pokaže koliko ste mu na umu.

4. Dugi i promišljeni odgovori

„Razmišljao sam o našem razgovoru prošle nedelje i mislim da ste potpuno u pravu u vezi toga. Cenim vaše mišljenje i uvek naučim nešto novo od vas.”

Dugi odgovori pokazuju da je on duboko uključen u vašu komunikaciju. Promišljenim odgovaranjem on vam pokazuje da poštuje vaše misli i ideje i da ste važan deo njegovog života.

5. On deli svoje snove i strahove sa vama

„Ponekad se plašim da neću ostvariti svoje ciljeve, ali sa tobom pored sebe osećam se snažnije. Daješ mi hrabrost.”

Deljenje svojih najdubljih strahova i snova znak je velikog poverenja. Takva poruka pokazuje da vam otvara srce i veruje da ste mu vi stub oslonca u teškim vremenima.

6. Redovno vam šalje ljubavne poruke

„Nedostaješ mi svaki trenutak kada nisi sa mnom. Volim te do Meseca i nazad.“

Ljubavne poruke pune emocija jasno izražavaju njegovu duboku ljubav. Reči poput „Nedostaješ mi“ i „Volim te“ jasan su pokazatelj da ste mu izuzetno važni.

7. On vas uključuje u svoje buduće planove

„Kada budemo imali svoju kuću, svako veče ćemo moći da gledamo u zvezde sa terase“.

Ako vas uključuje u svoje snove i planove za budućnost, to znači da vas doživljava kao stalni deo svog života. Ovo je znak da želi dugoročnu vezu i budućnost zajedno sa vama.

Poruke koje muškarac šalje kada je istinski zaljubljen pune su ljubavi, pažnje i iskrenih osećanja. Obratite pažnju na ove znakove, jer će vam otkriti koliko su duboka njegova osećanja. Kada muškarac misli samo na vas, to nije samo ljubav, već prava, duboka zaljubljenost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.