Ako vam muž ovo govori, sigurno vas vara tvrdi najpoznatija ljubavnica

Ejmi Kups (32) koja izlazi samo sa oženjenim muškarcima otkrila je šta partneri koji varaju ne žele da saznaju njihove žene, uključujući glavne laži koje govore i koliko troše na svoje ljubavnice.

Kups je aktivna i na OnlyFansu, a jednom je spomenula da je upoznata sa lažima koje muškarci pričaju svojim suprugama, jer je pre nekoliko godina sa tadašnjim mužem prošla kroz sve ovo što sada radi drugim ženama.

Ona sada otkriva glavne tajne koje supružnici koji varaju ne žele da njihove partnerke saznaju, uključujući i koliko skupo može biti da ljubavnica bude srećna.

„Muževi troše više na mene nego na svoje žene. Više volim gotovinu nego skupe poklone. Uzimam njihov novac da platim račune i razmazim sebe, i mogu da dobijem više od 50.000 dolara u poklonima svakog meseca“, rekla je Ejmi.

Prema Ejmi, jedan od ključnih razloga zašto muškarci varaju jeste seks.

A ako vaš muž ili dečko zaluta „samo vi ste krivi“, tako kaže Ejmi.

„Moju ljubavnici su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni, pa su spremni da urade sve što je potrebno da me uzbude. Oni imaju tendenciju da budu divlji. Sklona sam muškarcima u kasnim 30-im ili 40-im, jer su mnogo romantičniji, finansijski stabilniji i iskusniji u krevetu“, ispričala je Ejmi.

Iako Ejmi ne žali što je ljubavnica, podelila je nekoliko korisnih saveta za žene koje se brinu da bi njihova druga polovina mogla da ih vara – uključujući glavne izgovore i laži koje ljubavni govore:

„Večeras ću se naći sa prijateljem na kratkom piću, ali nemojte me čekati jer bi moglo da potraje“.
„Imam sastanke i/ili putujem cele nedelje zbog posla“.
„Ako primetite da koriste vreme praznika za posao, to je još jedan signal da vas vara“.

„Imam novu kreditnu karticu, ali je samo za posao“.
„Ne zovi me na moj službeni telefon, moj šef će se uznemiriti ako primeti da primam lične pozive“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.