U trendu

Baš o ovome muškarci razmišljaju kad vide golo žensko telo

Golo žensko telo ima hipnotišuću moć nad muškarcima.

Kada se žena skine pred njima, muškarci zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti vlastitim užicima, ali i užicima partnerke.

A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kada ženu vide golu?

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što mi žene percipiramo kao mane.

U nastavku pročitajte što im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

Ostani kul
Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuši im se u glavi pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele ostaviti utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude ostati kul i pribrani. A zapravo bi najradije vikali od sreće i uzbuđenja.

Pokušaj izdržati…
Muškarci postižu orgazam brže od žena, što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odgoditi vlastito zadovoljstvo zbog zadovoljstva žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad to moraju raditi u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti doživeti vrhunac u isto vreme.

Kad bih barem znao šta želi da učinim
Nemojte da se plašite da ih malo usmerite. Njihov posao puno je lakši kada im date povratnu informaciju. Šapnite im na uho svoje želje, stavite njegove ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite šta vas uzbuđuje.

Baš sam srećnik
Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

Zbog čega se ona uopšte oseća nesigurno?
I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske „kočnice“ kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod jorgana i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac učiniće sve da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.