U trendu

Bez ishitrenih koraka

Ukoliko tražite način da osvežite svoj seksualni život, najvažnije je da ne brzate. Vrednost intime je upravo u tome što se u njoj ništa ne postiže sada i odmah, po jasnom zahtevu, planu i naredbi. Samim tim ona je i klizav, opasan teren, jer i muškarci i žene lako mogu biti povređeni. Ako smo, u naporima da svom seksualnom životu vratimo stari sjaj, usvojili činjenicu da se bez spontanosti ne može nikuda, jasno je da nećemo biti loši ni u nekoj vrsti avanturizma. Samo sve treba činiti polako i postepeno. Avantura prestaje da bude to što jeste ukoliko je racionalno planiramo.
Kada je seks u pitanju, uvek važi pravilo da se treba opustiti jer naš seksualni život neće biti manje vredan ako zauvek ostanemo u svom udobnom, toplom krevetu. Jeste, sećate se vremena kada je svaki njen dolazak u vaš krevet bio pravi mali vizuelni doživljaj. Ne samo da vas je navikla na tu vrstu iznenađenja nego ste i sami počeli da maštate u čemu će se sledeći put pojaviti. Svila, saten, čipka, crno, srebrno, purpurno… Sve je to prirodno jer se radi o elementima koji podstiču i želje i fantazije. Problem nastaje ako se ni sami više ne sećate kada je ona to poslednji put uradila. Jednostavno ste primetili da ona sve manje pažnje poklanja tim malim ritualima. Više ne razmišlja o tom aspektu svoje pojave. U redu, možda je to bio samo element zavođenja ili, ma koliko grozno zvučalo – početni entuzijazam. Šta sada kada ga više nema?
Umesto da optužujete i prebacujete, probajte da idete dva koraka ispred nje. Slobodno zalutajte u radnju sa savršenim ženskim vešom i pustite mašti na volju. Rezultat mora biti dobar. Ne samo da će ona biti oduševljena i izazvana načinom na koji je vi doživljavate, već ćete prilično pokrenuti sopstvenu seksualnu imaginaciju, pa će se iz toga, prirodno, javiti i druge ideje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.