Bez poređenja

Često je za dobar seks mnogo bitniji stav prema seksualnom činu nego sama tehnika vođenja ljubavi. Svoju veštinu vođenja ljubavi možete znatno popraviti ukoliko se posvetite ljubavnim vežbama u kojima će vam od velike pomoći biti vaša partnerka. Ljudsko telo je velika erogena zona. Zbog toga ne treba svu pažnju fokusirati samo na dodirivanje grudi, polnih organa i zadnjice. Neka vaše ruke istražuju i ona dosad zanemarena mesta i oboje ćete doživeti veće zadovoljstvo.

Stopala su veoma osetljiva na dodir. Ako želite da se uverite u istinitost ove tvrdnje, dogovorite se sa partnerkom da sledeći put kada budete vodili ljubav bar 30 minuta uopšte ne dodirujete seksualne zone svojih tela. Pored dogovora (jer dogovor kuću gradi) važno je da se međusobno podstičete i ohrabrujete. Da biste izbegli zabrinjavajuće misli u stilu „potrebno mi je previše vremena“ ili „ovako baš ne ide“, posvetite se ohrabrivanju i pozitivnim izjavama koje će učiniti da se oboje osetite dobro. Važno je samo da se prepustite trenutku. Dok vodite ljubav, odagnajte sve druge misli iz glave i svu pažnju posvetite čulima.

Najvažnije pravilo: nikada nemojte porediti bivše i sadašnje ljubavi. Ako ste veštinu vođenja ljubavi savladali davno pre nego što ste upoznali svoju sadašnju partnerku, ona ne mora ništa znati o tome. Na vama je samo da se potrudite da sa njom usavršite svoju tehniku.

Masiranje tela posle uspešnog vođenja ljubavi uveriće vas u snagu seksualne želje. Usmerite svoje maserske sposobnosti na područje struka i kičme, služite se stisnutim šakama pomičući ih kružnim pokretima, a zatim ispružite dlanove i laganim pokretima udarajte duž kičmenog stuba odozgo prema gore. Na kraju obavezno posvetite malo pažnje ramenima i lopaticama. A onda… Vreme je da zamenite uloge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.