U trendu

Bez ženskog priznanja

Postoje stvari koje nam žene nikada ne bi priznale. Nikada nam, na primer, neće priznati da se plaše horor filmova. Stide se tog bezrazložnog straha; zato će radije odgledati film zatvorenih očiju, krišom da mi to ne primetimo. Ali, da nam otvoreno priznaju – to je daleko neprijatnije.
Istina je i da žene među sobom prilično detaljno analiziraju svoje partnere, osećanja, seks, postupke. Budite uvereni da njihove prijateljice tačno znaju kakav ste ljubavnik, da li ste u stanju da zadovoljite partnerku i gde grešite, dok vi od svoje drage nikada nećete dobiti potpuno iskren odgovor na to pitanje.
Što se tiče komplimenata, postoje žene koje kompliment prime s osmehom, ali i one koje se na lepe reči namršte i odmahnu rukom. U drugu grupu spadaju dame koje nemaju dovoljno samopouzdanja i samo se prave da im ne prijaju komplimenti, a u stvari se tope od zadovoljstva. Naravno, one to nikada neće priznati, već očekuju da im uprkos njihovoj reakciji konstantno laskate.
Zatim, ni najracionalnije predstavnice lepšeg pola nemaju meru kada su „krpice“ u pitanju. Naravno da vam partnerka neće priznati da je spiskala celu platu na tašnu, cipele ili komad odeće, jer vi to nikada ne biste razumeli. Prihvatite njenu tvrdnju da je „slučajno“ naletela na rasprodaju. Nema vam druge.
Žene su se uvek trudile da iz senke vuku konce u vezi. Ali, svesne su da njihov uticaj na partnera mogu da ugroze vaši prijatelji i vaša majka. Zato dame na sve načine pokušavaju da se „infiltriraju“ u vaš svet (zbog čega uglavnom zapostavljaju svoje društvo), kako bi utvrdile da li im od bilo koga preti neka potencijalna „opasnost“.
Na kraju, složićemo se oko toga da je svaka dama na neki svoj način romantična. One od malih nogu maštaju da nađu svog princa i udaju se za njega. Čim uplove u emotivnu vezu, žene počinju da zamišljaju kako će se ta ljubav odvijati za dve, pet ili deset godina, ali mudro ćute o tome, jer je to jedna od onih stvari koje nam one jednostavno ne govore.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.