Birajte veš

Muškarci retko zalaze u prodavnice odeće, a naročito retko na odeljenje muškog donjeg veša. To se dešava zbog toga što kupovinu krpica shvatamo kao čisto namensku stvar, drugim rečima – ne volimo kao žene da obilazimo radnje i izloge nego u trenutku kada nam nešto treba, odemo i kupimo artikal za koji smo zainteresovani. Međutim, kada je veš u pitanju, ipak treba razmisliti malo. Kada se pravi izbor materijala u kojem ćete čuvati svog najboljeg prijatlja, morate da budete pažljivi. Na kraju krajeva – on zaslužuje najbolje.

U poslednje vreme kreatori muškog rublja pozajmili su ideju za „ravan stomak“ sa ženskog štanda, pa su i muškim gaćama prišili širok pojas, koji stimuliše abdominalne mišiće i deluje poput steznika. Ovakav pojas smanjuje naglašen stomak, a streč pamuk zateže celu zadnjicu. Taj model preporučuje se vitkim muškarcima i muškarcima sa nekoliko suvišnih kilograma koji žele da prikriju svoj višak.

Ako spadate u red sportista, za vas su najprikladnije streč gaćice od pamuka sa običnim pojasom – one dobro prijanjaju i ne stežu. Ovaj model obezbeđuje potpunu slobodu pokreta i idealan je za sve sportske aktivnosti, a naročito za sportove koji zahtevaju izuzetan napor i izdržljivost. Na kraju, u obzir dolazi i model poznatiji pod nazivom „kengurke“; reč je o udobnom kroju koji je idealan za svakodnevno nošenje, ispod farmerki, na primer. Napravljen je od elastičnog pamučnog materijala, ima uzan pojas koji ne steže previše, a zahvaljujući proširenju na prednjoj strani u obliku kengurskog džepa, pružiće vam izuzetan osećaj udobnosti.

Prekršite pravilo da muškarcima donji veš obavezno kupuju prvo majke, zatim devojke, supruge, ljubavnice… Nijedna od njih ne zna šta vam najviše prija. Neka briga o vašem vešu bude samo vaša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.