U trendu

Bračni seks

Mnogi od nas očekuju da će se intenzitet njihovog seksualnog života smanjiti kada budu ušli u brak. Filmovi i serije puni su primera sredovečnih bračnih parova koji vode ljubav samo za Novu godinu i rođendane (ako su dovoljno trezni). Neki muškarci se i sami mire s činjenicom da neće imati zadovoljavajući seks do kraja života. Ipak, to ne mora uvek da bude slučaj. Sami smo odgovorni za svoj život, pa tako i za ovaj njegov aspekat. Naravno da ima onih dana kada karijera, deca, hobiji, porodica, prijatelji i ostale važne i manje važne stvari sprečavaju da se posvetite voljenoj osobi i da radite na ostvarenju lepe veze. Ali, to ne mora da nas ubacuje u paniku. Naprotiv!
To su najverovatnije periodi kada nećete dovoljno komunicirati sa svojom suprugom i kada će mišljenja i putevi početi da vam se razilaze. Kada do toga dođe, nemojte dozvoliti da strada i vaš seksualni život. Njega treba koristiti kao nešto što će vas zbližavati i o čemu ćete moći da mislite ostatak vremena, dok budete obavljali sve druge važne stvari. Pogrešno je voditi ljubav tek onda kada sve u životu bude sasvim u redu. Treba raditi baš suprotno – jer ipak je za dobar seks potrebno manje vremena nego za dobar razgovor – a nekad može učiniti mnogo više kada je reč o osećanju zajedništva s voljenom osobom.
Svoju suprugu ne treba da gledate samo kao svoju ženu. Da, ona jeste ljubav vašeg života – neko ko će vas voleti i ostariti s vama. Ona je majka vaše dece (ako ih imate) i bogom dana domaćica koja drži sve konce u rukama, dok se usput bavi i svojom karijerom i mnogim drugim stvarima. Kako biste svoj seks u braku učinili boljim, ne razmišljajte o njoj kao o „savršenoj supruzi“, barem ne kada se nalazite u spavaćoj sobi. Pustite mašti na volju. Razmišljajte o njoj kao o ženi koja je sasvim slučajno došla kod vas. Svako upadanje u rutinu, pa tako i bračno, valja lečiti seksom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.