U trendu

Brušenje tehnike

Apsolutno svaka žena smatra da muškarac kojeg je odabrala da bude pored nje mora da zna da popravlja stvari po kući: da zameni osigurače, da popravi slavinu koja curi ili da u hladnim večerima potpali vatru u kaminu. „Muških“ poslova nikad ne manjka, a svaka prava „domaćica“ zna da ceni obavljen posao – za „ljubaznog gospodina majstora“ uvek se nađe neka nagradica… Srećom, priroda se pobrinula da budemo opremljeni pravim alatom za intimne popravke. Ipak, pre upotrebe treba znati i naučiti razne metode, brzine, stilove zavođenja…
Za početak, odlučite se za zadatak koji želite da obavite i upotrebite jednu od tehnika koju ste usavršili ili neku koju tek treba što bolje da savladate. Zvezda vodilja vam je postizanje cilja. Sve prečice koje možete da koristite tom prilikom su dobrodošle. Onda će, po svoj prilici, jedina stvar koju ćete morati da popravite ujutru biti poprilično rasklimatan krevet.
Šta bi mogao da bude krajnji zadatak? Naravno, što pre je dovesti do orgazma. Sve što radite u bilo kojoj pozi koju odaberete treba da bude podređeno njenom užitku. Pustite je da sama određuje ritam i smer kretanja, a vi se možete prepustiti jednostavnijim radnjama – od poljubaca do igre s njenim grudima. A ukoliko ste čvrsto odlučili da napravite juniora, ne obazirite se na zezanje drugara. Reč je o važnom novom koraku u vašem životu, koji uključuje i izazov očinstva. Kako lekari tvrde, ukoliko želite da postanete porodica, morate se potruditi da što više vaših spermatozoida stigne na cilj ne biste li na taj način produžili „život“. Verovali ili ne, lekari zbog toga najčešće preporučuju misionarsku pozu.
Pored činjenice da ste na vrlo važnom i odgovornom zadatku, stalno treba da imate na umu to da taj osećaj na svaki način morate podeliti sa svojom partnerkom. Prilično je glupo da budete sasvim sami u igri kao što je seks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar