U trendu

Budite jasni

Toliko vam je lepo s devojkom s kojom ste trenutno u vezi da biste prosto želeli da ceo svet to sazna. Zašto da ne učinite nešto šašavo, ludo, interesantno, blesavo, duhovito ili nešto zaista ozbiljno – bilo šta, samo da biste joj pokazali koliko vam znači. Nekada je, znaju to mnogi muškarci, teže izgovoriti one dve reči nego popeti se na Mesec.

Reči su manji problem. Možete i da ih ne izgovorite, bar ne odmah. Međutim, važni su gestovi, važno je da smislite originalan način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje. Posvetite joj pesmu. Zamolite svog prijatelja da joj odnese cveće ili poklon s ljubavnom porukom dok s drugaricama sedi na nekom javnom mestu. Bez povoda joj pošaljite tortu ili balone na kojima piše „volim te“. Lakše je nego izgovoriti!

Nije nesimpatično ni ako u svim delovima stana gde ona mora da zaviri ostavite poruke sa simpatičnim sadržajem. Ostavljajte joj poruke i na ogledalu, a ako ste pomalo ekscentrični, možete i da istetovirate njeno ime na nekom delu svog tela. Ukoliko ste pristalica materijalizma u ljubavi, svaka žena će se obradovati lepom komadu nakita. Možete iznajmiti avion koji će u trenutku koji vi odaberete bacati letke s ljubavnim porukama samo za nju, ili joj izjaviti ljubav u njenim omiljenim glasilima – obavezno zakupite celu stranu kako biste bili sasvim sigurni da će primetiti poruku.

Posle toga, sve je na njoj – možda će i ona izabrati neki alternativan način da vam uzvrati ljubav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.