Budite njen heroj

Žene su oduvek patile za herojima – od filmskih junaka do poznate priče o princu na belom konju, žene su oduvek želele da imaju svog sigurnog zaštitnika. Nije bitno da li se on zove Zoro ili Ret Batler, Tarzan ili Supermen – važno je da je štiti i da bude uz nju. Dakle, nije važno da li je heroj veliki ili mali. Njima je svejedno. U ženskim očima nema muževnijeg muškarca od hrabrog viteza koji je spasava iz opasne situacije.
Biti heroj danas i nije tako teško jer je herojstvo postalo ono što je nekada bilo sasvim normalno: pomoći drugome u nevolji, biti plemenit i požrtvovan ili, jednostavno rečeno, biti čovek. Dakle, ako želite da popravite svoj rejting kod slabijeg pola, biće dovoljno da učinite neko "herojsko delo". Pitate se šta?
Ako je vaša lepša polovina ljubitelj životinja, spasite komšijsko mače sa drveta ili "usvojite" neko štene sa tužnim očima. Pružanje zaštite bespomoćnoj životinji sasvim će je rastopiti. Druga mogućnost je da se barem fiktivno, ako nikako drugačije, pridružite nekoj humanitarnoj organizaciji ili nekom ekološkom pokretu koji brine o očuvanju planete i ostalim humanim stvarima. U njenoj svesti to će biti važan gest – ako ste spremni da pomognete majčici Zemlji, šta ćete tek učiniti za nju!
Naravno, najlakše ćete ispasti heroj ukoliko sredite peh koji je zadesio vašu dragu tokom vožnje kola. Guma koja je pukla automatski radi u vašu korist. Zavrnite rukave i zamenite je, a posle toga… Iznenadite je romantičnom večerom. Poznato vam je koliko se žene boje neželjenih gostiju u svojim domovima. Pri tom ne mislimo na bivše ljubavnike nego na miševe, razne male i velike bube, paukove. Budite heroj i preuzmite ulogu istrebljivača.
Povremeno joj prepustite upravljanje daljinskim upravljačem. To je sigurno jedna od najvećih muških žrtava i žene umeju da je izuzetno cene, naročito nedeljom, kada "neki mali ljudi satima trče po ekranu jureći loptu".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.