U trendu

Čudo prirode: Imao erekciju 5 dana bez prestanka, evo šta ga je uzbudilo!

Šta sve ljudima neće pasti na pamet.

Britanac Danijel Medford (36), uzoran otac dvoje dece doživeo je neprijatno iskustvo jer je iz nepoznatog razloga progutao 35 tableta vijagre!

Toliki broj tableta Danijel je popio u roku od samo sat vremena. Efekti progutanih 35 tableta osećali su se par dana, preciznije, on je imao erekciju čak 5 dana i to bez prestanka.

„Osećao sam se mnogo bolesno, imao sam vrtoglavicu i halucinacije. Sve što sam vidio bilo je zeleno. Imao sam snažnu erekciju koja nije htela da prođe“, ispričao je Danijel.

Nakon što je proveo 36 sati u bolnici, preležao još oko 5 dana kod kuće. Kaže da su se svi iz medicinskog osoblja trudili da budu ozbiljni iako se videlo da bi se rado smejali do suza, piše Avaz.

„Lekari u bolnici su bili veoma profesionalni, ali moglo se videti da su se trudili da se ne nasmeju“, rekao je Britanac.

Neki doktori su u razgovoru za britanske medije, govoreći o ovom slučaju, istakli kako je Danijel imao neverovatno mnogo sreće jer ukoliko bi neko popio toliku količinu vijagre, gotovo sigurno bi nastupila smrt.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.