U trendu

Da li je moglo bolje?

Pošto živimo u vremenu kada su seksualni odnosi sve kraći i sve manje eksplozivni (i sve više podsećaju na nedeljni odlazak u supermarket), nije čudo ako se zapitamo da li je ipak moglo da bude bolje. Nije čudno ni to što gotovo uvek dođemo do toga da jeste moglo. Nije baš da se ništa nije dogodilo, ali užitak je nekako postao diskutabilna stvar, pamte se i bolji dani a i "kreativniji" seksualni susreti. Pre nego što vam se u glavi upali hiljadu svetlećih signala koji upozoravaju na opasnost i prave nepodnošljiv zvuk – zastanite za trenutak. Koliko ste se zapravo trudili?
Često ćemo čuti mišljenje da je promena mesta na kome se vodi ljubav od suštinske važnosti za osvežavanje seksualnog života. S druge strane, mnogo je više ljudi koji se 20 godina nisu pomerili iz svoje spavaće sobe (izuzetak je odlazak na letovanje u toku godišnjeg odmora). Malo je onih koji će reći: "Uh, što smo pre neki dan imali savršen seks čim nam se otvorio padobran". Zapravo, ako se i susretnete s nekim ko je sklon vođenju ljubavi na "čudnim mestima", najčešće se čuje priča o tome koliko je uzbudljiva bila mogućnost da neko naiđe, ili anegdota o grani koja se slomila pod pritiskom dva tela. Takav sled događaja je, reklo bi se, sasvim očekivan i logičan budući da je fokus pažnje pomeren ka spolja, zbog opasnosti koja vreba da prekine seksualni čin.
Suština ove vrste izleta je zapravo sama sebi svrha. Uživanje u izazovu kao takvom, u mogućnosti da budemo otkriveni, što dodatno podiže tenziju. Vrednost takvih susreta je isključivo u adrenalinu i u tome što događaj automatski ide u privatnu kolekciju ludih uspomena. Ali, zar nije to upravo ono što nam je potrebno da se harmoničan seks ne bi pretvorio u rutinu? To svakako ne znači sumanuti egzibicionizam niti gimnastičke performanse, već samo realnu potrebu da se zajedno s partnerkom otkriju novi nivoi zadovoljstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.