Da li je ona prava

Već i sami znate da za emocije i zajednički život ne postoji nikakva garancija. Niko i nikakva viša sila ne može vam reći da li ćete baš s njom provesti ostatak života. Međutim, uvek postoje indikatori po kojima možete zaključiti koliko je njoj stalo do vas i vaše veze, pa samim tim i da procenite kakve su šanse za ono „živeli su dugo i srećno u ljubavi do kraja života“.

Ukoliko vas ona podržava, uvek i u svemu što želite i što odlučite, ako se ne žali što tri puta nedeljno „gubite vreme u teretani“, ako se ne ljuti što često menjate kola i ne smetaju joj vaši drugari i zajednički odlasci na pecanje, pa još i sama u svemu tome želi da pomogne i učestvuje – moguće je da ste našli ženu svog života. Drugi će, međutim, tražiti ženu koja će uvek biti iskrena prema njemu, čak i onda kada istina može da kreira neki problem, ili će primat dati onoj koja je spremna da odvoji dovoljno vremena da bi saslušala sve njegove muke. Na kraju krajeva, i muškarci su veoma različiti…

Ipak, najvažnije je da vam se ona dopada kao osoba i da čini da se vi pored nje osećate kao bolji čovek. Ukoliko se vaše svađe brzo smiruju i prerastaju u racionalne diskusije, a dobro vam je i u krevetu, i ni jedno od vas se ne stidi da predloži i uvede neku novu vruću igru, jedino na šta još treba da obratite pažnju jesu tradicionalne vrednosti. Pod tim se podrazumeva ispitivanje njenog stava prema braku, porodici i vernosti. Ukoliko i tu dođe do potpunog slaganja, uspostavljena je ista talasna dužina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.