U trendu

Da li ste alfa mužjak?

Sebe smatrate alfa muškarcem? Ako se prepoznate u sledećim redovima sigurno možete pored imena da prikačite ovakav epitet. Ako to nije slučaj, saznajte kojih devet veština morate da savladate kako biste postali alfa mužjak:

SAMOPOUZDANJE – Ovo je jedna od osnovnih osobina svakog alfa mužjaka, bez koje ćete teško moći da uspešno koračate kroz život.

POŠTENJE – Alfa mužjak ne znači biti baraba, već upravo suprotno. To je osoba koja poštuje moralni kodeks i koja se ne plaši da kaže svoje mišljenje.

IZGLED – Trudite se da se uvek pojavite čisti, ispeglani i uredni. Nije potrebno da po svaku cenu pratite najnoviju modu i koristite brendiranu i „napucanu“ garderobu.
SAMO-ODOBRENJE – Alfa muškarac ne traži odobrenje od drugih osoba. On prihvata sebe, svoje potrebe i želje i ne brine šta će drugi reći.

DUHOVITOST – Ne shvatajte sebe suviše ozbiljno i zabavljate se. Čak i ako nemate izražen smisao za humor, dovoljno je da budete pozitivni, jer će to doprineti rešavanju mnogih problema. Žaljenje i kukanje vam neće pomoći.

RIZIK – Morate da budete spremni da nekada i rizikujete u životu.

LOJALNOST – Alfa muškarac je zaštitnik, pošten i lojalan. Porodici, devojci, prijateljima. Jednostavno, neko na koga mogu da se oslone.

SNAGA – Ne, nisu u pitanju mišići. Pokažite spremnost da se suočite sa svakom teškoćom u životu. Pokazivanje snage nije samo dizanje 100 kg iz benča. Ne dozvolite da vas male stvari uznemiravaju i da se stresirate zbog svakog problema, već ih rešite.

MARLJIVOST – Nikada ne upadajte u letargiju, već vodite interesantan život. Uživajte u poslu ili u hobijima, budite uvek „rasprodati“, pa će žene osećati kao da moraju da se bore za vašu pažnju.

Izvor: novosti.rs

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.