U trendu

Da li žene vole osećajne muškarce?

Mnoge žene tvrde da je osećajan muškarac baš ono što im treba – neko ko će bez problema reći "izvini", "molim te" i "volim te". One traže nekoga ko ume da izrazi svoja osećanja i ko je u kontaktu sa svojom "ženskom stranom" (šta god to značilo). Bilo kako bilo, u realnosti će ovakvi muškarci pre ili kasnije dosaditi osobi s kojom su. Žene ipak ne traže "gospodina osećajnog", ali ne traže ni muškarca koji će biti "muškarčina" sa sve vikanjem, lupanjem šake o sto i ostalim implikacijama koje ova reč na našim prostorima podrazumeva.
Svakoj ženi treba stabilan muškarac u čijem emotivnom životu postoji balans – neko ko je osećajan, ali ne u stilu vaše tetke Dare, koja trči naokolo i juri vas čajem protiv urinarnih infekcija. Žena traži muškarca koji je u stanju da brine o njenim potrebama, čak i da ih sam predvidi, nekoga ko će biti podrška u teškim situacijama, a ne nekoga ko izigrava tetka Daru 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Drugim rečima, u redu je ako "muškarčina" zaplače kada premine neki bliski rođak, ali nije u redu da plače za svaku sitnicu.
Kao što smo već rekli, trik je u uspostavljanju balansa. Svaka devojka želi da njen dečko bude uvek tu za nju, ali želi i malo misterije. Zato valja da znate kada treba da veče provedete sa njom, a kada da izađete sa svojim društvom. Ako vas zove oko ponoći i plače na telefonu jer je upravo preživela najgoru nedelju u svom životu, to nikako nije trenutak kada treba da izigravate "kul" tipa i da se ponašate kao da vam nije stalo. Ipak, nemojte joj biti ni non-stop za vratom i stalno je zivkati da biste je pitali kako je.
Dosad ste hiljadu puta čuli o tome kako žene kukaju zato što nema više pravih muškaraca i zato što je vreme vitezova prošlo. One žele viteza – dakle, dajte im viteza. S vremena na vreme potrudite se da se vaša devojka oseća kao prava princeza. Kupite joj cveće ili joj izjutra ubacite omiljenu čokoladu sa nekom simpatičnom porukom. Da, "devojke vole dijamante" – ali normalne, obične će i te kako ceniti milku sa keksom i nezgrapno napisanom "volim te" porukom na papiru istrgnutom iz telefonskog imenika. Malim gestovima pokažite joj da vam je stalo da se ona oseća dobro. Radite na tome da joj osmeh na licu bude što češće i što duže u toku dana i vaša će ljubav trajati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.