U trendu

Dejt ili sastanak?

U moru stranih reči koje se svakodnevno koriste u najrazličitijim oblicima konverzacije, od poslovne do emotivne, jedna je zauzela svoje sigurno mesto u svetu namenjenom odnosu muškaraca i žena. Danas niko ne ide na "sastanak", već svi imaju "dejt". Sastanči se na poslu, a muva se na dejtu. Tako to sada ide. Ono što je ipak zajedničko za oba termina jeste jedna pesimistična karakteristika. Realni svet "sastanka" ili "dejta" surov je i prema muškarcima i prema ženama. Možda ipak malo više prema muškarcima. Dva su razloga za to. Prvi je to što je ovo naša stranica, a drugi je to da su rizik i neizbežnost odbijanja uvek prisutni pošto smi mi ti koji treba da naprave prvi korak. Dakle, "sastanak" ili "dejt" – nama je skoro pa svejedno.
Takmičenje je brutalnije i samim tim što je konkurencija velika. Na stranu što možda ponekad vučemo pogrešne korake, u moru doteranih tipova male su šanse za uspeh ako se vidi pivski stomak. Onaj koga ona gleda je oličenje muške lepote i nege, ali dok ona ukapira da je dečko gej, prođe vas želja za životom i okrećete se nekim drugim metama. Na kraju krajeva, i ne treba upadati u očajanje. Gledajte na to ovako: žena ipak ima više na "tržištu" i većina njih želi da ima vezu. A muškarci koji su u potrazi za njima pokušavaju da im se približe naručujući skupa pića. Šta bude sa ženama posle toga – ne zna se, ali muškarci uglavom idu kući em sami, em švorc.
Šta činiti? Razmišljati o strategiji i zaboraviti na izlizane "žvake". Šta umesto njih? Nova pravila privlačnosti i posećivanje novih plodnih terena na kojima bi vaš trud mogao da urodi plodom. Ako se to zaista i dogodi, jer niste se valjda toliko "cimali" (trudili) bez nade da bi to ipak moglo da bude istina, onda i nije bitno da li ste se smuvali na prvom sastanku ili na prvom dejtu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.