Detalji odaju stil

Kupili ste nekoliko trendi odevnih predmeta koji će vam savršeno stajati i u kojima ćete ostaviti utisak dobro stilizovanog muškarca. Dobro, to je u redu. U čemu je onda problem? Valjalo bi da pripazite da te hit krpice budu dobro usklađene sa ostalom odećom koju nosite i sa detaljima koji se nalaze na vama. Da biste izbegli eventualne greške, obratite pažnju na svoj stil.
Kaiš i cipele moraju biti usklađeni. Ukoliko se odlučite za obuću u klasičnoj crnoj varijanti, braon ili bež boji, kaiš mora da bude u nekoj sličnoj nijansi. Međutim, ako izbor padne na obuću intenzivnijeg kolora, zaboravite na ovakve kombinacije – kontrasti su poželjni. Uz patike i džins najbolje pristaje platneni kaiš.
Kada se radi o izboru kravata i košulja, jednobojne košulje usklađujte sa kravatama koje nemaju upadljive detalje, kao što su široke ili uske pruge. Karirane košulje mogu se nositi sa kravatom u boji koja preovladava na njima, ali i uz one sa printom – pod uslovom da se print savršeno slaže sa motivima na košulji. Što se tiče čarapa, one moraju da odgovaraju boji pantalona. Zaboravite na dečje šare i čarape u nekoj jarkoj boji, a bele nosite samo u teretani.
Sat je najvažniji dodatak, jer može da dopuni, ali i da upropasti odevnu kombinaciju. Zato je najbolja varijatna da imate jedan koji ćete nositi uz elegantnu, a drugi uz takozvanu neobaveznu garderobu.
Na kraju, dolazimo i do naočara. Ovaj detalj najbolje može da izrazi vaš stil, ali i vašu ličnost. Zbog toga prilikom kupovine, pored funkcionalnih karakteristika i crta lica, obratite pažnju i na to da li naočare odražavaju vašu ličnost.
Kada budete obratili pažnju na sve te detalje i kada ih budete uskladili tako da svojim izgledom budete zadovoljni i vi i vaša devojka (a i vaša okolina), odraz u ogledalu biće slika i prilika muškarca koji ima stila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.