U trendu

Dobro poznate stvari

Stalno slušate o tome da su šetnje od neprocenjive važnosti za vaš organizam. U redu, jasno je da nemate uvek vremena da se posvetite šetnji, ali bi malo vremena ipak moralo da bude kako biste ostali u formi. Opustite se na nekom od gradskih šetališta – to će vam višestruko koristiti; pored stečene kondicije i zdravlja, bićete otporniji na stres, od koga, nažalost, nikada ne možemo biti sasvim zaštićeni. Umesto da sedite ispred TV ekrana prateći prenose fudbalskih utakmica – izađite iz stana i prošetajte se!
Što se tiče gledanja televizije, ovaj vid zabave ne treba sasvim isključiti, posebno zbog raznovrsnog sportskog programa na različitim kanalima, ali biste svakako mogli manje da se družite sa svojim daljinskim i da taj sport zamenite nekim korisnijim. Televizija nudi zanimljiv program, ali je stvaran život ipak zanimljiviji. Većina muškaraca često provodi vreme ispred malog ekrana tokom fudbalskog prvenstva, i to se može opravdati. Međutim, ukoliko se takav trend nastavi, slobodno na vrata svog stana zalepite nalepnicu „beskoristan“. Dobro, ako vas mrzi da se šetate, onda se bar trudite da budete u pokretu. Počnite s nabavljanjem opreme za novu sezonu. Sigurno vam nešto nedostaje, bilo da govorimo o biciklu ili nekom delu koji se pokvario na vašem starom modelu, rolerima, bućicama za kućno vežbanje, novom reketu… Možda vam u prvom trenutku sve to izgleda mrsko i naporno, ali ne brinite – proći će vas.
Još nešto: stari dobri izlasci… Valjalo bi učiniti da izgledaju kao potpuno novi. Izvucite se iz kuće i pođite do svog omiljenog kluba ili kafića koji je odavno otvorio svoju baštu. Dakle, umesto prve jutarnje kafe ispod pokrivača, pravac u neku baštu s dobrim pogledom i zgodnim gošćama i slučajnim prolaznicama. A kad malo bolje razmislite, čekaju vas i bioskopi, pozorišta, koncerti… Nemojte da vas lenjost savlada pa da zapustite sve važne događaje u gradu. Ni drugi vam to neće oprostiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.