U trendu

Dodir je ljubav

Muškarci ne vole da budu maženi samo dok vode ljubav, već i onda kada žele ohrabrenje, ili kada im treba uteha. To su trenuci kada možete da im pokažete koliko vam je stalo do njih. E, sad, druga je stvar da li žene umeju da naprave razliku između „seksualnog“ (koje podrazumeva i erogene zone) i „emotivnog“ milovanja.

Lice je najosetljivije na milovanje: dovoljno je da lice ili vrat budu dodirnuti na pravi način i već dolazi do opuštanja i oslobađanja napetosti; pri tom taj dodir treba da bude dodir prstima, a ne usnama, kako bi bio emotivni, a ne erotski dodir. Takođe, žene bi morale da znaju da muškarci vole da ih dodiruju za ruku, i to ne samo onda kada su sami sa svojom partnerkom. Dodir ruke je znak solidarnosti, bliskosti i dubokog razumevanja. Tako se pokazuje da nekoga volite, da ste sa tom osobom na istoj strani, da se razumete međusobno…

Potiljak je još jedno osetljivo mesto. Dovoljno je preći vrhovima prstiju preko njega ili blago izmasirati donji deo potiljka, koji je često ukočen zbog nagomilanih tenzija. Muškarci uživaju u dodiru isto kao i žene; maženje nije rezervisano samo za žene. Muški svet takođe voli milovanje po celom telu, po glavi, ramenima, rukama i stopalima.

Dobra stvar za pokazivanje bliskosti jeste snažan i čvrst zagrljaj. Jedan takav zagrljaj s vremena na vreme pruža osećaj sigurnosti, a pored toga, njime se prenosi toplina i pozitivna energija. Ipak, treba znati i kada se zaustaviti. Muškarci ne vole da budu previše ljubljeni i maženi u prisustvu drugih nepoznatih osoba, a naročito ne u muškom društvu. Važno je čitati govor tela, jer on ponekad može da kaže o čoveku mnogo više nego što biste u datom trenutku mogli da pretpostavite. Ako budete čitali znakove koje daje nečije telo, najbolje ćete znati kada treba da se uzdržite, a kada treba da se prepustite dodiru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.