U trendu

Duhovitost na ceni

Postoje mnogi načini udvaranja, ali najuspešnijim se smatra onaj koji podrazumeva duhovitost. Duhovitost će poboljšati svaki zavodnički pristup i, uopšte, duhovitost uvek može u velikoj meri da popravi vaš kontakt sa suprotnim polom.
Ukoliko uspete da je nasmejete, neće joj smetati čak ni to što ste pristalica ekscentričnog flerta, pa svaku rečenicu, čak i onu u kojoj se divite njoj, počinjete sa "ja, pa ja". Mada dame u principu ne podnose egocentrične muškarce, ukoliko to uspe da je nasmeje, imate šanse. Naravno, ne bi bilo loše da barem s vremena na vreme postavljate i pitanja u kojima nećete naglašavati svoju ličnost. Pažljivo slušanje onoga što vam ona govori se podrazumeva. Duhovitost je nešto zbog čega se daju tolerisati i najneprimereniji komplimenti. Umesto da je zatrpavate njima, smislite nešto lepo i duhovito, a da se ne odnosi samo na njen fizički izgled. Čak i ako spadate u muškarace koji ne vole flert – flertujte. Sigurno je nećete osvojiti ukoliko je budete ignorisali. Moraćete ipak malo više da se potrudite.
Duhovitost može da vam pomogne čak i kada ste pesimista, onda kada čvrsto verujete da ni uz najveći trud ne možete nikoga da zavedete i osvojite. Ukoliko zbog takvog stava odbijate da napravite situaciju za kontakt, grešite! To opet ne znači da svoju igru zavođenja treba da pretvorite u bujicu pitanja. Opustite se, bolje da malo ćutite nego da se ona uplaši vaših pitanja. U takvom stadijumu najbolje će biti da je ne analizirate sve vreme, jer takvo ponašanje može samo da je iznervira i natera da vas pod hitno ostavi. Ukoliko pak spadate u onu grupu koja nema problema s flertovanjem, trudite se da ne stvarate veliki krug obožavateljki. Umesto toga, izaberite onu koja najviše odgovara vašem karakteru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.