najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Evo kojim se trikovima muškarci služe da bi ženu odvukli u krevet

Muškarci često umeju da budu vešti manipulatori.

Naprežu se iz petnih žila, angažuju sve svoje mentalne kapacitete, adute i sav svoj često oskudni šarm ne bi li devojku ili ženu odvukli u krevet, i to na jednu noć, eventualno nekoliko noći.

A ženski soj često „padne“ na njihove trikove.

Evo najčešćih trikova kojima muškarci žene namamljuju na seks:

  1. Slatke reči, odn. laži – niz komplimenata, očaravajućih zavodljivih fraza i priča koje imaju samo jedan cilj: da ženu navedu da pomisli da je u njegovim očima posebna, pa i sama počne da se oseća baš posebno. I jeste posebna, ali samo utoliko što je lakoverna, naivna i, oprosti nam Bože, priglupa, pa je „nasela“.
  2. Malo ili malo više alkohola – svaka je žena slobodnija i podatnija kad popije, pa muškarci u toj pripitosti vrebaju priliku za sebe. Neće je oni namerno napiti, ali je neće ni zaustaviti nakon 5. čaše vina. Naprotiv, pustiće je, namamiti i eto seksa.
  3. Tužna životna priča – muškarci na sebe uzmu ulogu ranjene zveri, računajući na žensku sentimentalnost i empatiju, a to je odličan uvod u „pružanje utehe“ koja lako dovede do seksa.
  4. Upijaju svaku njenu reč – kao pomno slušaju sve što govori, s budnom pažnjom, misleći u stvari sve vreme na njene uzdahe u krevetu. Žena naivno pomisli da joj se on divi jer ga očarava svojim rečima, ne sluteći da je samo „lak plen“.

 

2 komentara
  1. Viktor Rotmiler

    Od kada svet postoji,muskarci su se trudili,da dodju do zene,da je osvoje i „strpaju“ u krevet.To rade,iz ciste seksualne pohote.Zene pak,od kako taj isti svet postoji,nastojale su,da svojim zenskim atributima,“slomiju“ muskarcev nadmocan stav.I one,kao i muskarci,zele da tog „pastuva“, odvuku u krevet.Ali ne,zbog toga,sto su zeljne seksa.Ne.Razlog sto se trude,da sa muskarcem legnu u krevet,nije seks,vec namera,da ga kako god znaju,finansijski iskoriste.I tako,muskarci misle,da su oni „nadmudrili“ zene,a zene to isto,samo obrnuto.Eto,u tome je citava stvar.!

  2. Blajbi

    Sve to zene vrlo dobro znaju, a ipak padaju jer tako zele.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike