U trendu

Ovim se trikovima muškarci služe da bi ženu odvukli u krevet

Muškarci često umeju da budu vešti manipulatori.

Naprežu se iz petnih žila, angažuju sve svoje mentalne kapacitete, adute i sav svoj često oskudni šarm ne bi li devojku ili ženu odvukli u krevet, i to na jednu noć, eventualno nekoliko noći.

A ženski soj često „padne“ na njihove trikove.

Evo najčešćih trikova kojima muškarci žene namamljuju na seks:

 1. Slatke reči, odn. laži – niz komplimenata, očaravajućih zavodljivih fraza i priča koje imaju samo jedan cilj: da ženu navedu da pomisli da je u njegovim očima posebna, pa i sama počne da se oseća baš posebno. I jeste posebna, ali samo utoliko što je lakoverna, naivna i, oprosti nam Bože, priglupa, pa je „nasela“.
 2. Malo ili malo više alkohola – svaka je žena slobodnija i podatnija kad popije, pa muškarci u toj pripitosti vrebaju priliku za sebe. Neće je oni namerno napiti, ali je neće ni zaustaviti nakon 5. čaše vina. Naprotiv, pustiće je, namamiti i eto seksa.
 3. Tužna životna priča – muškarci na sebe uzmu ulogu ranjene zveri, računajući na žensku sentimentalnost i empatiju, a to je odličan uvod u „pružanje utehe“ koja lako dovede do seksa.
 4. Upijaju svaku njenu reč – kao pomno slušaju sve što govori, s budnom pažnjom, misleći u stvari sve vreme na njene uzdahe u krevetu. Žena naivno pomisli da joj se on divi jer ga očarava svojim rečima, ne sluteći da je samo „lak plen“.
4 komentara
 1. Faraonn

  …u toj Namjeri , sva sredstva su dozvoljena osim ako iole osjeti se da je sve na neku muku… …takav krevet nije ni za spavanje…

 2. Viktor Rotmiler

  Od kada svet postoji,muskarci su se trudili,da dodju do zene,da je osvoje i „strpaju“ u krevet.To rade,iz ciste seksualne pohote.Zene pak,od kako taj isti svet postoji,nastojale su,da svojim zenskim atributima,“slomiju“ muskarcev nadmocan stav.I one,kao i muskarci,zele da tog „pastuva“, odvuku u krevet.Ali ne,zbog toga,sto su zeljne seksa.Ne.Razlog sto se trude,da sa muskarcem legnu u krevet,nije seks,vec namera,da ga kako god znaju,finansijski iskoriste.I tako,muskarci misle,da su oni „nadmudrili“ zene,a zene to isto,samo obrnuto.Eto,u tome je citava stvar.!

 3. Blajbi

  Sve to zene vrlo dobro znaju, a ipak padaju jer tako zele.

  1. mmm

   ne samo da žele nego i jedva čekaju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike