Evo po kom kriterijumu muškarci biraju svoju buduću ženu

Sigurno ste se barem jednom zapitale što je to što „natera“ muškarce da postave ono najvažnije pitanje ? Čini se da stručnjaci za veze znaju odgovor… Sve zavisi od jedne osobine.

Stručnjaci tvrde da muškarcima nije najbitnije da li je partnerka natprosečno atraktivna ili možda želi često seks i prava je zver u krevetu. Razlog za biranje bračne partnerke nalazi se izvan spavaće sobe. Naime, muškarci žele brak sa ženama koje ih mogu učiniti boljim ljudima.

Kod muškaraca je raširen jedan sasvim određeni osećaj: potreba da se brinu o svojoj boljoj polovini. Žele da znaju gde se nalazi, paze na to da sigurno dođe kući i da ima dovoljno goriva u automobilu. Sve su to male stvari o kojima ON pre nije razmišljao i koje su mu se činile nevažnim, prenosi 24sata.hr.

Samopouzdanje je enormno važno  Stručnjaci savetuju nešto važno svim ženama koje žele da probude taj osećaj kod muškaraca: nemojte terati partnera da se oseća spremnim za brak, ali pružite mu osećaj da je potreban.

Stručnjaci su takođe sigurni da muškarce fasciniraju žene koje vole same sebe. Dakle, zdrava doza samopouzdanja je vrlo bitna. A to je ženama potrebno da bi muškarcima dale slobodnog prostora i vremena – kako bi ovi mogli postati bolji ljudi (koji će jednog dana poželeti da se venčaju sa njima).

2 komentara
  1. Klavir štimer

    Alo..ne biraju muškarci, nego žene. Muškarci kidišu, one procenju, šta i više odgovara.Zlato i biti robinja, ili konj i biti slobodna.

  2. Xx

    Glavni faktori su da mu se čini da je poslušna, glupa i da BRINE o njemu, kao mama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike