U trendu

Humor umesto svađe

Ukoliko živite sa izabranicom svoga srca, onda ste sigurno bar jednom doživeli situaciju u kojoj vam ona preti da će se vratiti svojoj mami. Malo je njih koje to zaista i učine – one to više govore da bi vas izmaltretirale. Vaš zadatak je da u tom trenutku sve okrenete na šalu.

Ako se ona žali da nije dovoljno ravnopravna sa vama, podsetite je na to da sa tom pričom nikako ne bi mogla da prođe u Zimbabveu, na primer, jer je tamošnji sud pre nekoliko godina odlučio da žene i muškarci nisu ravnopravni, to jest, ženama je dodeljen status maloletnih osoba. Možete tome još dodati i da bi je za takvo hirovito ponašanje u Zalivu tukli bambusovim štapom sve dok se ne onesvesti.

Kada se ona žali na to da jedino ona vodi računa o kontracepciji, skrenite joj pažnju na to da treba da bude srećna što joj je dozvoljeno da koristi pilulu, jer, na primer, u mnogim zemljama taj vid kontracepcije nije dozvoljen uz obrazloženje da je štetan za moral. Ukoliko vam zamera da niste dovoljno romantični, što je čest slučaj, dajte joj primer Etiopije, u kojoj žene bivaju jednostavno kidnapovane kada zapadnu za oko nekom muškarcu. Moguće je da će vam prebaciti i kako niste dovoljno pažljivi prema njoj u vreme njene menstruacije. Čak i ako joj ne nosite kafu u krevet, ne masirate noge i ne pevate joj uspavanke, podsetite je da u pojedinim zemljama žene ne smeju da se voze istim autobusom s muškarcima u vreme menstruacije, jer su tada nečiste.

Žene vole da prebacuju muškarcima kako oni smatraju da su druge žene lepše od njih. Slobodno joj recite da je lepotica, ali je podsetite na pojedina afrička plemena kod kojih se svaka žena koja nema prednje zube smatra apsolutnom lepoticom. Ako vas prethodno ne bude gađala pepeljarom, raspakovaće kofere i progutati svoje nezadovoljstvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.