Kako da je zaboravite, a bila vam je sve?

Kada dolazi onaj trenutak kada shvatate da je vreme da zaboravite devojku koja vam je dotad značila sve? Kako se ponašati u tom momentu, šta valja činiti? Jedinstven odgovor ne postoji, ali situacija jeste prepoznatljiva, jer smo svi mi u životu imali bar jednu pogrešnu procenu kad je reč o izboru partnerke.

Već duže vremena osećate da se ona ne ponaša isto. Normalno je ako niste sigurni da li je to samo prolazna kriza, ili se radi o promeni osećanja. Kad preispitate sebe, dođete do zaključka da vam je stalo do nje i da biste uradili sve da vaša veza bude kao ranije, međutim, to više nije moguće, to jest, moguće je samo do jedne granice. A ta granica je toliko malo u odnosu na sve ono što ste imali pre toga.

Svojim strpljenjem nećete postići ništa ako vam ona otvoreno daje do znanja da želi da raskine s vama. Vi želite da razgovarate s njom, a ona se sve vreme ponaša kao da joj nije stalo, provocira vas, otvoreno pokazuje da joj je ta priča dosadna, želi da promeni temu… Ukoliko je na sve to više na poslu nego s vama, ako nikada nema vremena za vas, ako se pravda da je umorna i odlaže sastanak za neki drugi dan, zapitajte se kada vam je poslednji put udelila neki kompliment ili rekla da vas voli!

Kada ona počne da zaboravlja važne datume, vreme je da vi zaboravite nju. Neka vam najbolji pokazatelj da niste pogrešili u čvrstoj odluci koju ste doneli bude činjenica da se ona uvek trudila da ne ostanete sami, a kada bi se to konačno i dogodilo, stalno je pokušavala da radi nešto drugo samo da ne bude intimna s vama. Jedino što vam preostaje u tom trenutku i jeste da pokupite preostalo samopouzdanje, da joj okrenete leđa i da je možda čak i bez reči zaboravite. Ukoliko njena reakcija posle toga bude poziv kojim vas moli da pokušate ponovo, možda je njen nemir bio samo trenutni hir, a ukoliko se više nikada ne javi – znajte da niste mnogo pogrešili što ste je izbrisali iz svog sećanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.