U trendu

Kako pametno, uspešno i BEZBEDNO imati ljubavnicu?

„Kada ste odlučili koja će vam cura biti žena, koja će roditi vašu decu, koja će vas spremno dočekivati sa skuvanim ručkom, opranim i ispeglanim vešom, spremni ste da imate ljubavnicu…

Ali pre nego što ste se odlučili za brak, decu i toplu skuvanu hranu, morate preduzeti sledeće korake koji će vam osigurati buduće vanbracne izlete:

  1. Upoznati sve njene prijatelje i saznati gde žive, kuda se kreću i gde rade (ovo će vam omogućiti lakše kretanje kroz ulice, kuće, zgrade, tržne centre i ostalo).
  2. U toku upoznavanja sa budućom ženom, navesti je da pomisli da barem 2 puta nedeljno imate pravo na odsustvo od kuće (sportske aktivnosti ili nešto drugo) u trajanju od 4 h.
  3. Uvek biti pažljiv prema budućoj ženi i majci vaše dece, jer nema ničeg lepšeg kada se vratite iz švaleracije u toplo porodično gnezdo.
  4. Usadite u sebe naviku da curi i budućoj ženi, s vremena na vreme, poklanjate sitne, ali značajne poklone (znaće da mislite na nju i da je volite, kao što je i red).
  5. Deca su vam prva briga i vodite računa da se igrate sa njima, da ste dobar i brižan otac bez obzira na to što imate ljubavnicu (vaša žena će biti zadovoljna vama i neće sumnjati u vas, jer brinete se oko porodice).
  6. Iznenadite ženu nekim neočekivanim izlaskom ili putovanjem, a ona će vam zauzvrat uzvratiti nesebičnom pažnjom i ljubavlju (prethodno se dogovorite sa ljubavnicom o putovanju, šta, gde, kako i zbog čega).
  7. Uvek birajte ljubavnicu koja je starija od vaše žene, a i od vas.
  8. Uvek birajte ljubavnicu koja je isto u srećnom braku kao i vi.
  9. Uvek birajte ljubavnicu koja ima dete ili decu.
  10. Upozorenje – ne zaljubljuj se u ljubavnicu!

Mere opreza

1. Ako žena ikada posumnja u vas, lažite.
2. Ako žena ima argumenta protiv vas (niste bili pažljivi), lažite kao pecaroš.
3. Ako vas je žena slučajno srela sa ljubavnicom u toku časova kada imate standardne vanbračne aktivnosti i ako vas napadne, ne ćutite, već lažite kao političar, što ubedljivije, da i sami poverujete da je laž istina s ciljem da ženi nametnete osećaj krivice, a ne ona vama.
5. Ako ste u fazi menjanja ljubavnica, a željni ste seksa, platite za seks ženama kojima je to posao.
6. Ako već plaćate za seks, birajte samo mlađe cure.
7. Koristite kondom.
8. Održavajte redovne seksualne odnose sa ženom.
9. Upozorenje – ne zaljubljuj se u ljubavnicu.

I imajte na umu ovo: seks je seks al’ siguran suživot i topli porodični dom je svetinja i zato pamet u glavu i srećno.“ (Brajan Koen)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.