U trendu

Konačno znamo: ovih 7 stvari momci rade kada nisu sa vama!

Momci su nam otkrili šta u stvari rade kada im devojke nisu u blizini!

I muškarci i žene imaju potrebu da se posvete sebi i svojim interesovanjima, što je veoma zdravo. Svi imamo svoje male rituale koji nam pomažu da se opustimo, ali ženski rituali se dosta razlikuju od muških.

Hodaju goli

Ništa ne može da im zameni taj osećaj slobode dok hodaju kućom goli kao od majke rođeni. Ne vole da se osećaju sputano i jedva čekaju prvu priliku da sve skinu sa sebe.

Dovode svoju ekipu

Iako u trenucima paranoje muška druženja zamišljamo kao ludovanje uz velike količine alkohola i razgolićene žene, muškarci najviše vole da dovedu svoju ekipu kući i igraju igrice uz pivo. Urbana legenda kaže da o ženama uglavnom ne pričaju i nikada se ne upuštaju u analize svojih veza.

Jedu

Ovo i nije velika tajna jer smo uglavnom navikle na sulude gastro kombinacije koje muškarci vole. Majonez uz sve i na svemu ili presecanje slatkog zalogaja teglom feferona nisu nikakva novost.

Pevaju uz omiljenu muziku i gledaju omiljene serije

Ako vam se muzički ukusi ne podudaraju, velika je verovatnoća da vaš partner koristi vaše odsustvo kako bi napokon glasno slušao muziku koju voli. Isto važi i za serije koje vi ne podnosite.

Ispijaju pića sačuvana za posebne prilike

Naši buntovnici bez razloga potajno zaviruju u zalihe alkohola koje čuvamo za goste. Sada znate gde nestaju sva ona fina vina i domaće rakije.

Plaču

Patrijarhalno društvo ih odmalena uverava da su suze rezervisane samo za ženski rod i zato uglavnom plaču samo kad su sami.

Samozadovoljavaju se

Pa da, da im prođe vreme – uz “filmove” ili bez njih. Vaše odsustvo je idealno vreme da se malo više posvete sebi i svojim potrebama. Uostalom, isto to i vi radite?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.