Lakše je u društvu

Na ovom svetu postoji sasvim dovoljan broj ljudi kojima samodisciplina nije jača strana, tako da ne morate padati u očaj ako imate problem ove vrste. Ruku na srce, zapravo i nemate toliko ozbiljan problem, ili bar nemate problem koji je apsolutno nerešiv. Ukoliko ne možete da se naterate na rekreaciju, najbolje će biti da pronađete partnera s kojim ćete se rekreirati u dogovoreno vreme i na dogovoren način. To može da bude osoba s kojom ste u vezi, ali i neko ko vam uliva dovoljno snage da nastavite s vežbom. Izbor, naravno, nije jednostavan, jer dobar trening partner mora da ispunjava i određene uslove.
Važno je da pronađete osobu koja može da vas motiviše na fizičku aktivnost i onda kada vam nije do sporta, ali i da vas ohrabri ako posustanete. Dakle, prva reč u potrazi za dobrim trening partnerom je – motivacija. Što se tiče stručnosti, nije neophodno da je vaš trening partner završio fakultet fizičke kulture, ali ne bi bilo loše da se opredelite za nekoga ko je sportski tip; ne samo zbog toga što oni znaju poneki dobar savet o upali mišića ili uganuću već i zbog toga što od vašeg treninga neće biti ništa ako ste za partnera izabrali osobu koja najradije jede brzu hranu ne skidajući pogled s televizijskog ekrana. S obzirom na to da ćete zajedno provoditi nekoliko časova nedeljno, odaberite osobu u čijem društvu se osećate lepo i prijatno. Nećete postići nikakav rezultat ako vreme provodite s nekim ko vam ide na živce.
Ako se dvoumite između prijatelja i poznanika, bolja je druga solucija, to jest osoba s kojom imate dobar, ali površan odnos. Ukoliko izaberete dobrog prijatelja, više vremena ćete provoditi u zezanju. Kada je u pitanju pol, muškarci su u blagoj prednosti. Međutim, ako je dama vaš konačni izbor, u obzir dolaze samo one koje vam nisu privlačne. Seks-bombe će vam sigurno odvlačiti pažnju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.