U trendu

Ljubav i novac

Ljubav bi trebalo da bude stanje koje dematerijalizuje svet oko vas. Puno srce, a prazan džep – moglo bi to da bude jednostavnije rečeno. Za svaku ekstravagantnu situaciju možete pronaći adekvatnu zamenu koja će vas u njenim očima učiniti vrednim, iako niste doneli poklon čija se vrednost meri sa šest ili više nula.

Ukoliko nemate luksuzna kola, a pri tom ovde nećemo ulaziti u to šta je luksuzno, a šta ne – uzećemo pojam luksuza kao skup standard – moraćete da joj ponudite neku drugu vožnju koja je daleko jeftinija od desetine hiljada evra; na primer, vožnju na ringišpilu, što uspeva kao veoma slatko rešenje ukoliko je neki luna-park u neposrednoj blizini. Umanjene verzije pravih automobila koje se kreću po specijalno za njih napravljenom prostoru poslužiće umesto onog automobila, a to što druge devojke ne gledaju u vas, to jest u vaša skupa kola, nju će činiti posve srećnom. Ni vi ne treba da budete nezadovoljni – žena koju volite zadovoljna je vama.

Ukoliko nemate najnoviji tip mobilnog telefona, odvedite je na izlet, gde nikakva tehnika ionako ništa ne znači. Najbolji izbor u ovom periodu bila bi neka visoka planina: čista i netaknuta priroda, svež vazduh, zelenilo koje odmara oči i najvažnije – totalno nedostupno mesto na kojem ćete moći da uživate nesmetano jedno u drugom. Ako nemate vikendicu na moru ili dupleks u prestonici, probajte sa unapred razrađenim planom: odlazak u bioskop, pićence u nekom prijatnom kafiću, ili laka večera uz sveće, pod uslovom da ste prethodno obezbedili neku praznu gajbu, za šta može da vam bude od koristi i garsonjera tipa dva sa dva.

Ukoliko nemate novac za skupe poklone, ne očajavajte. Nemate novac za briljantsku ogrlicu niti za prsten sa safirima – pa šta! Možda ona i ne voli nakit; ima i takvih žena. Uvek možete probati da sami nešto napravite. To može biti i najmanja sitnica, ali ako ste izabrali pravu devojku, njoj će i taj mali znak pažnje značiti više od svega. Rekosmo već da je poznata stvar kako žene padaju na male stvari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.