Ljubav nije slepa

Početak vaše veze bio je divan i sve što ste govorili ili radili bilo je savršeno! Međutim, kako je vreme prolazilo, vaša lepša polovina počela je da kod vas uočava mnoge mane koje je iz dana u dan nerviraju sve više. Ponekad i pobesni i to novo osećanje zbunjuje i nju i vas. To je siguran znak da ona više nije slepo zaljubljena i da vas posmatra u drugom svetlu. Istina, i dalje ima dana kada vas obožava, ali ima i onih kada vas gotovo mrzi. Šta najviše nervira žene?

Kada opušteno sečemo nokte na nogama u dnevnoj sobi i ne vodimo računa o tome gde će odsečeni komadići pasti. Kada, tipično muški, ne spustimo dasku na WC šolji. Kada svakog jutra naleti na naše čarape pored kreveta. Kada ne završimo posao koji smo započeli, a ona danima mora da preskače naš alat razbacan po celom stanu. Kada svaki razgovor o ženama pretvaramo u razgovor o seksu. Kada usred važne rasprave po našem praznom i nezainteresovanom pogledu jasno vidi da je uopšte ne slušamo i da bismo tog trenutka radije bili na nekom drugom mestu.

Kada grubo upadamo u kupatilo dok ona pokušava da se malo opusti u kadi. Kada se prilično naivno pravimo važni pred njenim prijateljicama koje nas još i podstiču u tome. Kada se u muškom društvu od dr Džekila pretvorimo u mister Hajda i zaboravimo na sve lepe manire kojima je obasipamo dok smo sami s njom. Kada se insistira na gledanju svakog sportskog prenosa, pa makar bilo reč o disciplinama koje nas suštinski ne zanimaju. Kada se i prilikom najmanje prehlade pretvorimo u bespomoćnog bolesnika sve dok se ne jave drugari za zakazanu partiju karata. Kada u posetu dođe „vaša draga mama“.

Kada, kada, kada…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.