Ljubav pod vodom

Da li ste pristalica vođenja ljubavi pod vodom? Možda i ne znate da jeste. Vođenje ljubavi ispod morske površine ima svojih prednosti, ali i mana koje vas mogu koštati, ako ničeg drugog, onda orgazma. Pre svega, voda, osobito ona slana, odmah razredi prirodno mazivo vaše partnerke.

Međutim, to nije sve. Kao pripadnik jačeg pola, vi pre svega morate pronaći čvrsto uporište – vi treba da predstavljate sidro, dok mlada dama mora da se pobrine za druge stvari. Ako odlučite da se oslonite na stene, trudite se da one budu sigurne. To se ne odnosi na voajere već na one kojima su stene koje ste odabrali prirodno stanište. Važno je da pronađete pitome domaćine kojima vaša strast neće smetati. Pitomost lokacije je veoma bitna stvar.

Vodite računa i o tome da zaobilazite pesak. U redu, možda to silno trljanje po pesku može imati isti uticaj na vas kao i na Pinokija kad određene delove popravlja šmirglom, no nemojte se kasnije pitati otkud te ogrebotine i crveni ili plavi pečati po vašem telu. Trudite se da izbegavate hladnu vodu, ma koliko vas ženski časopisi uveravali da tako možete izgubiti nekoliko kilograma. Grč može da bude veoma nezgodna stvar, posebno kada je seks u pitanju.

Ako ne želite da do kraja života budete dužnik nekom ribaru koji će vas spasti promrzle i plave, izbegavajte pučinu. Držite se peska, šljunka i morske trave pod nogama. To je daleko sigurnije, a jednako je uzbudljivo. Ukoliko se baš odlučite da budete ekstra bezobrazni, pa vašoj morskoj sireni padne na pamet da bi vas mogla zadovoljiti ispod površine vode, nemojte je držati za glavu – posledice mogu biti veoma velike.

Ma koliko želeli da eksperimentišete svesni toga da svojom podvodnom aktivnošću možete biti izloženi tuđim pogledima, javnim ili prikrivenim, čuvajte svoje kupaće kostime. Istina je da nema ničeg lepšeg od kupanja u svoj svojoj nagosti, što može da bude propraćeno i vitlanjem i bacanjem kupaćih prema pučini, ali postavite sebi racionalno pitanje: šta će biti kada vas prođu strasti. Pokrivanje smokvinim listom nije moderno – pre izgleda kao poniženje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.