Male promene – veliki efekat

Dosadio vam je uobičajeni imidž? Hteli biste da izgledate drugačije i bolje? Uz nešto malo truda vaše lice će se promeniti i izgledaće blistavo, negovano i kao novo.
Većina muškaraca ima problem sa masnom i nečistom kožom. Stalni stresovi, pušenje i alkohol samo pogoršavaju osobine i izgled kože lica. Srećom, to danas i nije neki problem. Da bi vaša koža bila elastičnija, najbolje je da primenite lek koji žene već decenijama unazad uspešno primenjuju na sebi – uradite piling kože. Najbolje u svemu tome je to što piling ne morate da radite kod kozmetičara, već čišćenje možete obaviti i sasvim sami. Kreme za piling možete naći u skoro svakoj bolje snabdevenoj samoposluzi ili parfimeriji. Princip delovanja piling kreme je sasvim jednostavan: dobro je utrljate na vlažnu kožu, blago izmasirate lice i isperete hladnom ili mlakom vodom.
Sadržina kreme pospešiće uklanjanje nečistoće i izumrlih ćelija kože u površinskom sloju, pa će koža nakon pilinga moći "lakše da diše". Dovoljno je da jednom nedeljno uradite piling, recimo, dok se tuširate, pre brijanja. Posle pilinga koža lica postaje meka, glatka i zategnuta. Promena će biti očigledna – biće vam dovoljan jedan pogled u ogledalo i već ćete biti zadovoljni.
Pored toga, ne bi bilo loše da se lišite pušenja i alkohola, što će vam takođe biti od velike koristi. Redovan san takođe može da bude vaš saveznik u borbi za zdraviji izgled. To je barem nešto što možete da obezbedite sami uz nešto malo volje i dobre organizacije. Napravite plan kojeg ćete se redovno pridržavati jedno vreme, a onda će sve obaveze čije vam se sprovođenje u početku činilo nemogućim postati deo rutine kojom ćete uspešno regulisati svoj metabolizam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.