Malo predigre

Verovatno najlepša stvar koja se tiče seksa jeste činjenica da njegove čari možete da upoznate u rasponu od 60 sekundi do celovečernjih ljubavnih seansi, kojima se prepuštamo kada imamo najviše vremena. Minut seksa, naravno, ne može da bude dovoljan za sam čin seksa, ali je u tom kratkom intervalu sasvim moguće uraditi nešto što će raspaliti njenu maštu i što će joj jasno staviti do znanja koliko je želite. Da li će to biti poruka koju ćete joj ostaviti na sekretarici ili SMS poruka koju ćete joj poslati s radnog mesta a koja će biti samo za njene oči – nebitno je.

Uopšte, načini na koji možemo da obogatimo svoj seksualni život malim stvarima u najmanju ruku mogu se opisati kao raznovrsni. Dozvoljeno je sve ono što će probuditi želju kod osobe do koje nam je stalo – od striptiza koji će je sprečiti da ode na posao na vreme, preko zajedničkih kupanja do iznenađenja koja su previše intimna da bi se o njima pisalo. Naravno, to ne znači da što pre treba da kupite knjigu o seksualnim veštinama u kojoj ćete olovkom obeležiti mesta koja vam se najviše dopadaju. Mada, ukoliko već posedujete sličnu literaturu, ne bi bilo loše da sa svojom partnerkom obnovite gradivo i prisetite se stvari koje biste voleli da radite.

Ukoliko smatrate da vam listanje knjige samo oduzima dragoceno vreme – u pravu ste. Kada je seks u pitanju, uvek je bolje raditi – jesu reči na ceni, ali su još više na ceni konkretna dela. Zbog toga se nemojte libiti da na bilo koji način obogatite svoju ljubavnu vezu, u vidu iznenađenja koje ćete joj prirediti ili prilikom dobro uigrane ljubavne taktike koja vam je oboma poznata i u kojoj oboje jednako uživate. Ponekad se najveća iznenađenja mogu pronaći u najobičnijoj rutini, onome što se podrazumeva pod svakodnevnim vođenjem ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.