U trendu

Mapa penisa: Evo koji narodi imaju najveće „ponose“ a ko crveni od muke

Nekoliko decenija unazad prepričavaju se mitovi i legende o neverovatnim veličinama muških polnih organa kod crnog stanovništva, kao i o inferiornosti po tom pitanju kada je reč o Azijatima.

Britanski tabloid San objavio je takozvanu „Mapu penisa“, odnosno kartu sveta kada je reč o muškim „ponosima“, kako bi se jednom za svagda utvrdilo koji narodi imaju najveće a koji najmanje, i gde su Evropljani u svemu tome.

Ispostavilo se da najduže penise imaju stanovnici zapadno-afričkih zemalja – Gane, Konga i Gabona sa prosečnom veličinom od preko 16 centimetara.

Azijatima će ova mapa sigurno praviti neprijatnosti jer u proseku imaju penise od 10.5 do 12.9 centimetara, dok zemlje poput Indije, Tajlanda i Južne Koreje idu ispod 10 cenitmetara –  9.3.

Which one ? 😍😍 1 – 2 – 3 🔥

A post shared by T U M B L R M E N N (@tumblrmenn) on

Odmah posle Afrikanaca slede Australijanci sa prosekom koji prelazi 14.7 centimetara, u istom rangu su Meksikanci, Norvežani, Italijani i Šveđani, dok si iza njih Britanci, Amerikanci, Nemci i Francuzi, piše Telegraf.rs.

Nice 🔥😘 Follow @hunter_nut_cheerios

A post shared by T U M B L R M E N N (@tumblrmenn) on

Što se Srba tiče, oni su u „zlatnoj sredini“ na području Evrope i sveta.

1 komentar
  1. Lexx Jones

    Bok draga, Moje ime je Lexx Jones. Ja sam . , , Jednostavna dobra dama po prirodi, samo provjeravam stvari. Ja stvarno želim lijep, iskren i vjeran čovjek, rado ću vam dati više informacija, samo pitati bilo kakvo pitanje, ja sam otvorena knjiga. Molim vas, pišite mi s mojim e-mail Idom za više pojedinosti i moje slike. Mnogo zagrljaja.

Napišite komentar