Maske su pale: šta u životu čeka neženje i starije momke?

„Praksa dokazuje da se mlade devojke retko zaljubljuju u starije i da su tu moć i novac presudni faktori. Elem, on može izgledati i kao slon. To se zapravo i čini normalno, da je drugačije, priroda bi kroz evoluciju uobličila drugačije standarde.

Iz navedenog ćemo izdvojiti mušku grupaciju 35-45, kategorija „neženje“, i poslati im jasnu poruku: vaša eventualna mlada vas može gledati isključivo kroz novac ili društveni položaj/funkciju/ugled.

Jel’te, i to je normalno, jer je nenormalno da mlada i zgodna devojka troši svoje vreme na ocvale momke kojima još mama kuva ili pere, ili su deo obaveza (samo)odrzavanja preuzeli sami, što je dodatno frustrilalo stavove spram devojaka.

Prema tome, seksualni život možete poboljšati druženjem sa razvedenim, razočaranim ili ženama udovicama, srednje dobi, obično 5-10 godina starijim od vas, a i to je premija za vas, pošto ćete se vremenom pretvoriti u: škrtice ili korisnike alkohola i drugih derivata sreće.

Zaista, teško se odbraniti, pa je svaki savet dobrodošao. Tema je prevashodno namenjena onima koji su sebi važniji „u zajednici“ i „od zajednice“, nije za dobre momke, jer njih prati sreća.“ (EnjoytheSilence)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Napišite komentar