U trendu

Mašta može sve

Ukoliko se u poslednje vreme osećate premoreno i bez energije, ako je vaš ljubavni život pao na najniže grane, krajnje je vreme da se pozabavite njegovim oživljavanjem. Otkako je sveta i veka ljudski rod ima dve velike strasti, dve gladi – za hranom i seksom.

Različita jela mogu u fiziološkom smislu da utiču na ljudski organizam uzrokujući razna ponesena stanja – neka vas čine smelijim i opuštenijim, a druga podstiču krvotok u genitalijama. U svakom slučaju, važno je da se radi o hemijskim supstancama koje će vas učiniti srećnim samim tim što će podsticati vaše samopouzdanje i spremnost za flert.

Onima koji tragaju za potencijalnim partnerom savetuje se da se bace na ljutu papričicu (stimuliše protok krvi i rad srca), banane (hraniće vas samouverenošću) i šargarepu (njene vlaknaste materije, ali i sam oblik mogu izazvati seksualnu želju kod žena).

Kada već pronađete svoj „predmet obožavanja“ – drugu polovinu, vreme je da pređete na sledeću grupu namirnica, koje će pokrenuti oslobađanje seksualnih hormona, uticati na rast energije, podsticati cirkulaciju krvi polnih organa i pripremiti vas za ljubav. Prvenstveno treba konsumirati namirnice koje podstiču i golicaju maštu, a u njih se ubrajaju morski plodovi, na prvom mestu ostrige, koje stvaraju ogromnu energiju u organizmu. Zatim, tu su nezaobilazna čokolada, masline, paradajz, jabuke, smokve.

Svaka aromatična namirnica izaziva seksualnu reakciju, naročito kod muškaraca, s tim što se od osobe do osobe odgovor na stimulans razlikuje po intenzitetu. Čak i sasvim blag, ali odgovarajući miris neke supstance može da dovede do veoma intenzivnog seksualnog uzbuđenja i fantastičnog orgazma. U krajnjem slučaju, najerotičniji organ je mozak – ukoliko verujete u afrodizijačke moći hrane, onda će na vas tako i uticati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.