U trendu

Monotonija u seksu – zločin

Istina je da žene mnogo više pažnje obraćaju na to kakva nam je ličnost i da li između nas i njih postoji adekvatna hemija, a tek zatim detaljno pretresaju (same ili u društvu) kako smo se pokazali u seksu. Ta seksualna procena ne može da se izbegne. Bilo bi licemerno od nas da očekujemo da je ne bude. Na kraju krajeva, pa i mi njih često procenjujemo baš iz te vizure. Ali, za razliku od nas, većina devojaka će prvo proceniti da li im je s vama bilo zabavno, jer dosada na prvom sastanku, pri prvom poljupcu ili, ne daj bože, u seksu – to je zločin za doživotnu robiju i mala je verovatnoća da će se tu pronaći ikakve olakšavajuće okolnosti koje bi mogle da ublaže kaznu.

Činjenica je da nikada nećete moći da postanete njena najbolja prijateljica kojoj ona poverava svoje najintimnije tajne, kao što je činjenica i da se nikada nećete pretvoriti u komšinicu i detaljno čuti šta je ono što njoj odgovara u krevetu s vama. Zbog toga je važno pokazati zainteresovanost, posvetiti joj vreme da bi se ona otvorila i ispričala da li je nešto muči. Nama se prečesto dešava da smo koncentrisani samo na seks, a posle toga umemo da se isključimo za ostale ženske potrebe. Ako očekujemo da će jedan poljubac biti dovoljan da nam ona pokaže sve moguće i nemoguće vratolomije u krevetu, varamo se.

Muškarci ženama deluju nežno kada su pažljivi i potpuno neprivlačno kada se ponašaju kao sebični šovinisti. U tom slislu, ukoliko brzo doživite vrhunac, oduprite se iskušenju da odmah objašnjavate zašto se to dogodilo.

Svi već znaju klasični odgovor: „Ovo mi se nikada ranije nije desilo, kunem ti se.“ Umesto toga, pametnije je reći da je ona previše seksi, da je stepen uzbuđenja bio prevelik i da zbog toga niste uspeli da se iskontrolišete. A onda se iskupite na najbolji mogući način. Šta to znači? Mnogo maženja, paženja, šuškanja ispod pokrivača i još jedna, dve, tri ture seksa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.