Muškarac za sva vremena ili švaler – ovo je glavna razlika

Igrač će biti neodoljivo privlačan i učiniće sve što je u njegovoj moći da bi dobio naklonost devojke. On će se istaći iz mase samo kako bi ga primetile.

Igrač će biti gospodin u početku, planiraće s vama sve važne događaje i datume. Reći će vam da ste neverovatna osoba kakvu nikad do sada nije upoznao. Sve njegove izjave toliko deluju iskreno i izrečene su na takav način da ćete morati da mu poverujete. Ali tek kada mu poklonite svoje poverenje ste učinile zapravo najveću grešku.

Sve će biti savršeno i nestvarno, sve, ali do jednog trenutka. On će se promeniti i sve će se srušiti u tren oka.

Igrač će vas „naterati“ da se osećate kao na sedmom nebu sve do trenutka dok to njemu odgovara. Učiniće sve što je potrebno – dok ne shvati da više niste vredne toga. Igrač će ući u vezu iz svojih ličnih, sebičnih želja. Jednako tako će okončati i prekinuti vezu. Neće uzeti u obzir bol koji će prirediti partnerki. Igrač će se odvratiti od obaveza s bilo kime, jer je posvećen samo sebi.

S druge strane postoje muškarci za sva vremena. Ti muškarci neće biti toliko blistavi ili uglađeni poput igrača. Njihove izjave neće biti toliko slatkorečive, oni će biti suptilniji u svom pristupu. Oni će biti sramežljiviji i za razliku od prvih neće lako naći put do tvog srca. Najvažnije kod ovih muškaraca da vam neće nikada pustiti ruku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.