U trendu

Muškarci priznali: BOGATA ili ona u koju su zaljubljeni?

– Kad biste morali da birate između bogate žene i žene u koju ste zaljubljeni, koju biste izabrali? Ali budite iskreni… kažu da zaljubljenost prođe brzo, a da pare ostaju… a isto kažu i da je ljubav najvažnija, bez nje život nema smisla… Meni je bitno samo da brije noge, bar do kolena. (jelen.co)

Pogledajte rezultate ankete!

– Novac žene me nije zanimao ni kad nisam imao za beli hleb svaki dan. Diskvalifikujem ih iz drugih razloga, ne leži mi nikako taj nobliš mentalitet.
A žene se lako kvare gde leži ozbiljna para… Neka koja ustaje u 5 i pije najjeftiniji čaj, oblači se skromno, ali zna pet stranih jezika i obišla je 3 kontinenta… to bi išlo. Žena koja živi za nematerijalno. Motivisana da bude neko, ne da ima nešto bombastično u imovinskoj karti… (Dragor)

– Onu koju volim. Mada, valjalo bi da ima svoju gajbu i neku bolju kintu da ne moramo da plaćamo stan i radimo dva posla da bismo otplatili ratu kredita ili da imaš za hranu, odeću i lekove (po potrebi), da to bude opuštena varijanta življenja. Jer džaba ti što je volim iako nema para. Kako tu ljubav da sprovedeš u delo kad nemaš lovu za zajednički život. (KraNp)

Žena u koju sam zaljubljen je bogata LJUBAVLJU, tako da… pare nisu važne, pare dođu u sreći i zdravlju. (TheKingOfKolo)

– Žena koja nema keš i ne donosi vam miraz – nije dostojna da je ženite. (Sugaenzi)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.