Muvanje (1)

Pravila ponašanja prilikom osvajanja i šarmiranja lepšeg pola ne postoje sakupljena u nekom priručniku. Međutim, bez obzira na to da li ste sami ili sa drugovima, ne bi bilo loše da znate neke stvari koje spadaju u „kodeks muvanja“.

Izbor dobrog mesta odakle ćete započeti sa akcijom jeste ključna stvar. Trudite se da budete što više okrenuti ženskom svetu. Važno je da strateški budete tako postavljeni da uvek imate pregled čitave okoline.

Vodite računa o garderobi koju nosite, bez obzira na to što se nadate da ćete je tokom te večeri brzo skinuti u njenom društvu. Praćenje modnih trendova može vam biti samo plus u osvajačkim pohodima. Ne dozvolite sebi da se pojavite u demode varijanti ili neuredni, sa čarapama koje ne odgovaraju pantalonama, prljavim cipelama ili patikama. Žene to primećuju kao da imaju skener.

Zabavljajte se i šalite u društvu svojih prijatelja, ali bez izazivanja preterane pažnje koja bi mogla poremetiti druge. Izbegavajte glasno komentarisanje tuđeg izgleda – ma koliko dobro izgledali u tom trenutku, time ćete sebi samo naneti štetu. Prilikom osmatranja okoline trudite se da to radite bez zurenja i osvrtanja. Budite brzi i efektni; kratak i značajan pogled uvek rešava stvar. Vodite računa i o tome da se ne ponašate kao maloletnik, što podrazumeva da ne zviždite i dobacujete devojkama nepristojne komentare, da se ne opijate, da ne navaljujete na ženski svet.

Ako ste u nekom klubu, trudite se da uvek imate piće pored sebe i dovoljno novca da pripadnicu lepšeg pola koja vam se dopadne eventualno ponudite nekim pićem. Kad je reč o onom što vi pijete i onom što ćete ponuditi njoj da popije, poželjnija su bezalkoholna pića jer ona ne treba da pomisli da imate problem sa pićem niti da želite da je opijete. Kada su žene u pitanju, nikakva navalentnost neće biti tolerisana prilikom prvog muvanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.